Ο Νόβακ Τζόκοβιτς φτάνοντας στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, δεν κατάφερε να πείσει τις αρχές για τους λόγους εξαίρεσής του από, ενώ πρώτα είχε λάβει ιατρική εξαίρεση από την απαίτηση του εμβολιασμού που ισχύει στους μετέχοντες στο πρώτο Γκραν Σλαμ της χρονιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η εξαίρεση αυτή βασίστηκε σε παλιότερη μόλυνσή του από τον κορωνοϊό. Σε κάθε περίπτωση, οι αυστραλιανές αρχές δεν πείστηκαν και κάπως έτσι, το «μπλόκο» του στο αεροδρόμιο οδεύει να μετατραπεί σε διπλωματικό επεισόδιο. 

Ενώ, λοιπόν, η υπόθεση πηγαίνει στα δικαστήρια και οι δικηγόροι του Τζόκοβιτς προσπαθούν να εκδώσουν ασφαλιστικά μέτρα για να σταματήσουν την απέλασή του και η Σερβία δεν αντιδρά ιδιαίτερα ψύχραιμα -ενδεικτικά:

«Μόλις ολοκλήρωσα την τηλεφωνική συνομιλία μου με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Είπα στον Νόβακ μας ότι όλη η Σερβία είναι μαζί του και πως οι οργανισμοί μας κάνουν τα πάντα για να τερματιστεί αμέσως η παρενόχληση του κορυφαίου τενίστα στον κόσμο», έγραψε στο Instagram ο πρόεδρος της χώρας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς. 

– η Ryanair βρίσκει την αφορμή να τρολάρει τον τενίστα, με τον καλύτερο τρόπο. Γιατί η πίστη στην επιτυχία του μάρκετινγκ, κυρίες και κύριοι, θα μας θάψει όλους. Και ίσως όχι άδικα. 

Εφόσον, λοιπόν, η υπόθεση του Τζόκοβιτς τρεντάρει στο Twitter, η Ryanair γίνεται η «ψυχή του πάρτι» και προσφέρει στον τενίστα μια πτηση μέχρι τη Βελιγράδι. Συγκεκριμένα, γράφει η εταιρία: “Άτυχε Νόβακ Τζόκοβιτς, μια πτήση για την πατρίδα;”

Παρακάτω η ανάρτηση:

https://twitter.com/DjokerNole?ref_src=twsrc%5Etfw

Ας παραδεχτούμε πως γελάσαμε και ας απολαύσουμε τον σημερινό ήλιο.