Είναι η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις του 2021. Φελάκια James Bond. Συνεχίζει να γεμίζει αίθουσες και ήδη έβγαλε περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office. Η τελευταία ταινία που απέφερε περισσότερα από 1 δις δολάρια ήταν το Star Wars: The Rise of Skywalker του 2019.

https://t.co/cYvF32avZX

Η συμπαραγωγή μεταξύ της Sony και της Disney έφτασε στο ορόσημο αυτό λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την πρεμιέρα της, ακόμη και όταν η παραλλαγή Omicron της Covid-19 έχει εξαπλωθεί ραγδαία σε όλο τον κόσμο, εγείροντας νέες ανησυχίες για τα θεάματα σε εσωτερικούς χώρους. Και να φανταστείτε ότι η ταινία δεν έχει κυκλοφορήσει στην Κίνα, η οποία είναι σήμερα η μεγαλύτερη κινηματογραφική αγορά στον κόσμο. Το 2015, η Disney, η Marvel Studios και η Sony συμφώνησαν να μοιραστούν τα κινηματογραφικά δικαιώματα για τον Spider-Man, γεγονός που οδήγησε σε μια νέα επανάληψη του χαρακτήρα που εισήχθη και ενσωματώθηκε στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel.

https://twitter.com/hashtag/SpiderManNoWayHome?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Πριν από το No Way Home, η τελευταία ταινία της MGM “No Time to Die“, η οποία έβγαλε 774 εκατομμύρια δολάρια στο box office παγκοσμίως, ήταν η ταινία του Χόλιγουντ με τις υψηλότερες εισπράξεις τόσο για το 2021 όσο και για την πανδημία.

https://twitter.com/hashtag/SpiderManNoWayHome?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Η ένατη σόλο ταινία του franchise από το 2002 βλέπει τον Τομ Χόλαντ να επιστρέφει ως Πίτερ Πάρκερ. Η μαγεία του No Way Home είναι ότι χρησιμοποιεί όλες αυτές τις προηγούμενες ταινίες του Spider-Man προς όφελός του. Ανάμεσα στην κωμική χημεία τους και τα τραγικά τους ελαττώματα, υπάρχει κάτι το συναρπαστικό ανθρώπινο σε αυτούς τους υπεράνθρωπους. Ο Πίτερ επαναφέρει την ιστορία του Spider-Man στο θέμα που καθόρισε τα αρχικά κόμικς: τις θυσίες, τις οδυνηρές συνέπειες και τις μεγάλες ευθύνες που έρχονται με μεγάλη δύναμη.

2 ώρες ατόφιας διασκέδασης με ολίγη νοσταλγία.