Πόσες φορές, ενώ κοιμόμασταν του καλού καιρού στην τάξη σαν καλοί μαθητές που ήσασταν, σας ξύπνησαν και σας είπαν να απομακρυνθείτε από το κτίριο γιατί έγινε τηλεφώνημα για βόμβα; Πολλές να φανταστούμε. Ε, ένας ηθοποιός σε αθηναϊκό θέατρο δεν ξεπέρασε ποτέ αυτές τις σχολικές φάρσες και αποφάσισε να τις συνεχίσει και στην δουλειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, αναστάτωση προκλήθηκε σε θέατρο όταν ένας ηθοποιός με σημαντικό ρόλο στην παράσταση τηλεφώνησε για βόμβα. Συγκεκριμένα, στις 19:45 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, ένας άγνωστος που τελικά δεν ήταν άγνωστος, έκανε το προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Έντρομος ο υπάλληλος που σήκωσε το τηλέφωνο, ενημέρωσε τις αρχές.

Όταν έφτασαν τα όργανα της τάξης στο χώρο, ζήτησαν από τους θεατές να αποχωρήσουν. Κάπου εκεί εμφανίστηκε ο ιδιαίτερα ευφυής ηθοποιός και αποκάλυψε ότι εκείνος έκανε το τηλεφώνημα, θέλοντας να κάνει πλάκα. Για πλάκα λοιπόν πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο καθώς συνελήφθη για διασπορά ψευδών ειδήσεων και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων. Το πρωί της Κυριακής ο ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του διαβιβάστηκε στις δικαστικές αρχές.  

Ή δεν του άρεσε ο ρόλος του ή ήθελε να κλέψει την παράσταση, δεν εξηγείται διαφορετικά.