Το πολυσυζητημένο reunion του Χάρι Πότερ είναι από την Πρωτοχρονιά στον «αέρα» και δεν είναι λίγα τα άτομα στη χώρα μας που χωρίς να έχουν συνδρομή στο HBO Max, το παρακολούθησαν. Πονηρούληδες, ξέρουμε τι πληκτρολογήσατε για να το βρείτε. 

Όπως ήταν λογικό, το Harry Potter 20th Anniversary: Return To Hogwarts είχε την τιμητική του τις προηγούμενες μέρες αφού είχαμε την ευκαιρία να δούμε πώς είναι και τι κάνουν σήμερα (όσοι ζουν) οι βασικοί συντελεστές των ταινιών. Από την γνωστή μαγική τριάδα, μέχρι τους συμπληρωματικούς ηθοποιούς και τους σκηνοθέτες που έπαιξαν τον δικό τους μεγάλο ή μικρότερο ρόλο στο να γίνει το Χάρι Πότερ της απούσας από το reunion Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise παγκοσμίως. 

Όπως είπαμε, το σπέσιαλ αυτό επεισόδιο κυκλοφόρησε την Πρωτοχρονιά, μια μέρα που οι μισοί είναι πιωμένοι και οι άλλοι μισοί ακόμα χωνεύουν. Ε, δεν ήθελε και πολύ. Το λάθος έγινε και στις διαδικτυακές συζητήσεις που πραγματοποιούνται με αφορμή την συνάντηση, δίνεται βάρος στο μπέρδεμα μεταξύ της Έμα Γουάτσον και της Έμα Ρόμπερτς, γνωστή από το American Horror Story.

H Γουάτσον ή αλλιώς η Ερμιόνη, είδε τη φωτογραφία  της Ρόμπερτς αντί για τη δική της, τη στιγμή που μιλούσε για την παιδική της ηλικία. Στη φωτογραφία, λοιπόν, βλέπουμε την Ρόμπερτς σε ένα τραπέζι με τα αφτιά της Μίνι Μάους. Καλά πήγε αυτό.

Πολλοί θαυμαστές των ταινιών το παρατήρησαν και αυτό γιατί θυμήθηκαν ότι ήταν  η ίδια παιδική φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα η Έμα Ρόμπερτς στο Instagram. Καμία εξήγηση για το μπέρδεμα δεν έχει δοθεί ακόμη από τους παραγωγούς του reunion και μάλλον δεν θα δοθεί. Τι θέλετε να βγουν και να πουν δηλαδή, ότι κατέβαζαν εκεί στη Σκωτία τα ουίσκι σαν νερό;

https://twitter.com/hashtag/ReturnToHogwarts?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw