Κάτσε ήρεμα 2022, ακόμα δεν ξεκινήσαμε και έχεις βαλθεί να μας τρελάνεις. Στην κουζίνα, χωρίς καφέ και με το ένα μάτι κλειστό μας βρήκες και μας κοπανάς σαν να μην υπάρχει αύριο. Που ΟΚ, μπορεί να μην υπάρχει αύριο, αλλά τον Πάνο Καμμένο γιατί μας τον τρίβεις στην μάπα και μάλιστα με τέτοια μπλούζα από τους πάγκους φεμινιστικών πανηγυριών;

O πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο τύπος που ανέβαζε γραβάτες με φαλλούς στο Τwitter και τα έριχνε στον γιο του, καλωσόρισε το 2022 με μια φωτογραφία στο Instagram, όπως πολλοί άλλοι. Χαμογελαστός, πιο έτοιμος από ποτέ να βγει στην παραλία, φορά μια μπλούζα που γράφει «Patriarchy is over» και μας κάνει γνωστό ότι «η πατριαρχία τελείωσε». Στο μπλουζάκι απεικονίζεται μια γυναίκα να χτυπά έναν άνδρα. Beat that!

«Ευτυχισμένο το 2022 με υγεία, αγάπη και σεβασμό στις πριγκίπισσες που μας φέρνουν στον κόσμο που μας συντροφεύουν στην ζωή και που μας αγαπούν σαν κόρες χωρίς όρια», έγραψε στη λεζάντα και μας πήραν τα ζουμιά, δεν περιμέναμε τέτοιο ξεκίνημα στη χρονιά.