Με τον καλύτερο και πιο δημοκρατικό τρόπο ξεκίνησε το 2022: έριξαν τον λογαριασμό του Χριστόφορου Ζαραλίκου στο Twitter και αυτό γιατί τόλμησε ο αθεόφοβος να σατιρίσει την πρωτοχρονιάτικη φιέστα που Δήμου Αθηναίων με τον Σάκη Ρουβά. Μα είναι δυνατόν ένας κωμικός με ταξική συνείδηση να ασχολείται με το θέμα των ημερών; Με λίγα λόγια, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, ο οποίος είχε διάφορες «ατυχίες» και Σάσες τελευταία, είδε για μία ακόμη φορά το σύστημα να μην αντέχει το χιούμορ του και αυτό, κυρίες και κύριοι, είναι θλιβερό.

Δεξιά, αριστερά και από το περιβάλλον του Κώστα Μπακογιάννη, ξεκαθαρίζουν ότι όχι μόνο δεν ασχολήθηκε ο δήμαρχος με το συγκεκριμένο tweet, αλλά δεν γνώριζε καν ότι υπάρχει. Έπαθαν Χρυσούλα Διαβάτη.

«Κώστα Μπακογιάννη κι εγώ μικρός έβαζα άλλους να λένε τα κάλαντα κι εγώ έκανα το ταμείο. Νιώθω», έγραψε ο κωμικός και μάλλον αυτό δεν άρεσε στις στρατιές των ψεύτικων λογαριασμών με αποτέλεσμα το προφίλ του Χριστόφορου Ζαραλίκου να είναι «suspended». Δημοκρατικά πάντα.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να ρίξουμε την ευθύνη στον κωμικό. Θα έπρεπε να ντρέπεται που εν μέσω πανδημίας δεν αφήνει τον κόσμο να χαρεί λίγο με ένα σύγχρονο υπερθέαμα όπως αυτό που μας χάρισε ο Δήμος Αθηναίων. Σιγά το πράγμα, 211.000 ευρώ κόστισε η παραγωγή, 12.412 ευρώ το λεπτό, 207 ευρώ το δευτερόλεπτο. 17 λεπτά καλλιτεχνικού οργασμού και έχετε και παράπονο. Δεν το αξίζει αυτό ο Σάκης Ρουβάς και μέσος Αθηναίος φορολογούμενος; Και με το παραπάνω θα πούμε εμείς.

Εν τω μεταξύ όλο αυτό τους γύρισε μπούμερανγκ καθώς από χθες το  #freezalarikos είναι πρώτο στα τρεντ. Έτσι παιδιά, να είστε πάντα έξυπνοι και δημιουργικοί. Χρόνια πολλά, καλή χρονιά και θα μας «κλ@σετε την έμπνευση».