Το κατάστημα με μεταχειρισμένα είδη, Opnieuw & Co στο Mortsel του Βελγίου, έκανε πρόσφατα μια ανακάλυψη που μοιάζει αρκετά με το άνοιγμα μιας χρονοκάψουλας του Χόλιγουντ. Καθώς τα άτομα του καταστήματος τακτοποιούσαν ένα κουτί με ρούχα και άλλα αντικείμενα, βρήκαν ένα παλιό άλμπουμ φωτογραφιών. Σε αυτό το άλμπουμ βλέπουμε με την ίδια γυναίκα να ποζάρει δίπλα σε διασημότητες που ανήκουν στο πάνω ράφι. Πολλές από τις εικόνες, που περιελάμβαναν τους Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Τομ Χανκς και Κιάνου Ριβς, τραβήχτηκαν πριν από πολύ καιρό. Ο Ελάιτα Γουντ, για παράδειγμα, ήταν παιδί και ο Μπρους Γουίλις εξακολουθούσε να χαιδεύει τα πλούσια τότε  μαλλιά του.

Συνήθως, οι προσωπικές φωτογραφίες καταστρέφονται αν φτάσουν στο κατάστημα με μικρά είδη, αλλά οι υπάλληλοι κατάλαβαν ότι αυτό το άλμπουμ ήταν πολύ ιδιαίτερο και ότι μπορεί να τους είχε δοθεί κατά λάθος. Το Opnieuw & Co στράφηκε -πού αλλού;- στο διαδίκτυο, όπου τελικά διαπιστώθηκε ότι η κυρία φωτογραφίες ήταν η Maria Snoeys-Lagler, πρώην μέλος της Ένωσης Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ (HFPA). 

Το HFPA είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός δημοσιογράφων και φωτογράφων που καταγράφουν ό,τι συμβαίνει στη βιομηχανία του θεάματος και μπορεί να έχετε ακούσει αυτό το όνομα αν έχετε παρακολουθήσει τα Βραβεία Χρυσής Σφαίρας. Ο Snoeys-Lagler ήταν δημοσιογράφος του Χόλιγουντ που πέθανε το 2016 σε ηλικία 87 ετών και όχι, δε νομίζουμε να την έχετε ακουστά. Παρ’ όλα αυτά, μην σας κάνει εντύπωση αν δείτε στο Netflix σε λίγο καιρό από τώρα την ιστορία της ζωής της με αφορμή αυτό το άλμπουμ φωτογραφιών.