Όλα έχουν να κάνουν με την αισθητική και το γούστο του καθενός, σωστά; Σωστά. Αtuagens peba, ή, για να κάνουμε τη μετάφραση, trash tattoos: έτσι αρέσει να αποκαλεί αυτή την τέχνη, δηλαδή του να κάνεις κάτι άσχημο να δείχνει όμορφο, η Βραζιλιάνα tattoo artist, Helen Fernandes. Τα ασυνήθιστα και μοντέρνα σχέδιά της, μας έχουν κλέψει την καρδιά. Εδώ και αρκετά χρόνια, η Helen μας έχει αποδείξει ότι η έλλειψη δεξιοτήτων στην σχεδίαση, δεν είναι ικανή να σταθεί εμπόδιο σε όποιον θέλει να πετύχει στον συγκεκριμένο τομέα.

Αυτή τη στιγμή, η Helen έχει πάνω από 153.000 followers στο Instagram και πιθανώς πολλούς περισσότερους πελάτες που επιθυμούν να δουν κάποιο από τα έργα της στο δέρμα τους. Και αυτό δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση, καθώς η τέχνη της είναι μοναδική και φλερτάρει με την τέχνη ενός παιδιού με τεράστια φαντασία.

Το στιλ της μοιάζει αρκετά με το “Bad Painting”, μια τάση που ήταν δημοφιλής πριν από κάποια χρόνια και που φαίνεται να έχει επιστρέφει για τα καλά. Αυτές τις μέρες, άλλωστε, ο δημιουργικός κόσμος αρέσκεται στο να προκαλεί τους πάντες και να ξεπερνά συνεχώς τα όρια. Γι’ αυτό, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να βλέπουν την αληθινή ομορφιά σε αυτό που κάποιοι θα μπορούσαν να αποκαλέσουν κακή τέχνη.

Ακολουθούν 10 αισχρά τατουάζ της Helen Fernandes τα οποία καταφέρνουν και είναι πανέμορφα.