Ο  ηλικιωμένος Tennyson Foss του Χιου Γκραντ παραπονιέται για τις προσωπικές/κτητικές αντωνυμίες στη νέα σειρά του Netflix. Δηλαδή για τις πολυσυζητημένες ταυτότητες φύλου. Στην ετήσια αναδρομή στα πολλά παράξενα γεγονότα των τελευταίων 12 μηνών πρωταγωνιστεί μαζί με την Λούσι Λιου, τον Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, την Στόκαρντ Τσάνινγκ και τον Τζον Κέρι.

https://t.co/OziWkWMO9D

Το ντοκιμαντέρ/ παρωδία συνδυάζει αρχειακό υλικό που συλλέγεται όλο το χρόνο με σχόλια από φανταστικούς χαρακτήρες που παίζονται από μερικούς από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του κόσμου.Οι Άγγλοι  δεν διασκέδασαν σίγουρα με την ατάκα «Εκατομμύρια παρακολούθησαν την κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου, του Δούκα του Deadingburgh». Κι αυτό φάνηκε στο Twitter.

https://t.co/OzVvrGzmhS

Οι δημιουργοί του Black Mirror Τσάρλι Μπρούκερ και Άνναμπελ Τζόουνς επέστρεψαν για να μας πουν ότι το 2020 ήταν το τρέιλερ και το 2021 το πρώτο μέρος της ταινίας καταστροφής του πλανήτη. Μαζί μας σε αυτή την περιήγηση του 2021 οι επιστήμονες, οι τρελοί επιχειρηματίες τεχνολογίας, οι δημοσιογράφοι, εννοείται οι τηλεοπτικοί παρουσιαστές και αναμφισβήτητα οι influencers του Tik-Tok. Τα αποσπάσματα ειδήσεων των τελευταίων 12 μηνών διανθίζονται με μεγάλη πολιτιστική σάτιρα, αιχμηρό πολιτικό σχολιασμό και τρελό, κάφρικο χιούμορ. Εμείς στη δική μας ανασκόπηση θυμηθήκαμε αυτά κι αυτά.

https://twitter.com/hashtag/Weather?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Όποιος έγραψε τις ατάκες της δημοσιογράφου Μάντισον Μάντισον του “Just Asking Questions” (εκπομπή του δήθεν καναλιού που θυμίζει το Fox News) αξίζει αύξηση. Η δημοσιογράφος Snook Austin  λέει ότι δεν είχε δει ποτέ κάτι τόσο τρελό όσο οι ταραχές της 6ης Ιανουαρίου, “και ήμουν στο δωμάτιο όταν ο Μπους γονάτισε πριν από τον Ζοντ”. Δεν μπορείς να μην ξεσπάσεις σε γέλια. Στο ρόλο του Γρηγόρη Πετράκου και των αντιεμβολιαστών βλέπουμε την Karen που δηλώνει ότι έκανε την δική της έρευνα για τα εμβόλια. Δεν ξέρεις αν ζούμε εμείς σε φάρσα ή απλά η ζωή αντιγράφει την Τέχνη.

https://twitter.com/missdianemorgan?ref_src=twsrc%5Etfw

Κάνουν μια ανελέητη ανασκόπηση του 2021:  Αισχρά πλούσιοι φαλακροί τύποι που εκτοξεύονται στο Διάστημα με φαλλικού τύπου διαστημόπλοια, αχαλίνωτη κλιματική αλλαγή που μετατρέπει το νερό σε μαινόμενη φωτιά και fake news.  Bonus: Τρολάρουν τον Πρόεδρο της Αμερικής για την επιστροφή των Ταλιμπάν στην εξουσία στο Αφγανιστάν.

https://twitter.com/vcarroll100?ref_src=twsrc%5Etfw

Το συμπέρασμά τους για τη χρονιά που αποχαιρετάμε: Διαπιστώσαμε ότι η διατήρηση μιας αίσθησης απεριόριστης οργής κρατά τους χρήστες μας αφοσιωμένους. Μαρκ Ζάκερμπεργκ θα σε πετύχω στο metaverse. Και ότι όσα ραντεβού να βγεις στο Zoom, μάλλον δεν θα βρεις ταίρι.Στην υπόλοιπη συντακτική ομάδα, δεν αρέσε το mockumentary.Θέλουν να μας έχουν διχασμένους. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ