Σε λίγες μέρες, το special επεισόδιο του Χάρι Πότερ, το Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, θα είναι στον «αέρα» από το ΗΒΟ Max και η μαγική κοινότητα έχει ήδη υψώσει τα ραβδιά της για να υποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο το reunion της παρέας, είκοσι ολόκληρα χρόνια από την πρώτη ταινία του franchise.

Tο Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, θα μοιάζει αρκετά με το reunion των Friends που είδαμε πριν από λίγους μήνες και στην ουσία οι πρωταγωνιστές θα μιλούν για τις εμπειρίες τους και όχι μόνο. Θα μάθουμε λοιπόν για το πώς οι αγαπημένοι μας τριάδα, ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, o Ρούπερτ Γκριν και η Έμα Γουάτσον κατάφεραν να κερδίσουν τον Βόλντεμορ και να αποκαταστήσουν την τάξη στον μαγικό κόσμο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ με μερικές λεπτομέρειες που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε.

Σύμφωνα με το ET Canada, κατά τη διάρκεια της επερχόμενης ειδικής επανένωσης, η Ερμιόνη, δηλαδή η Έμα Γουάτσον θα αποκαλύψει ότι είχε ερωτευθεί τον Τομ Φέλτον (Ντρέικο Μαλφόι) όταν άρχισαν να γυρίζουν τις εμβληματικές ταινίες. Ρε Έμα, τον εχθρό;

via GIPHY

«Μπήκα στην αίθουσα όπου κάναμε κάτι σαν φροντιστήριο», είπε. «Η εργασία που είχε δοθεί ήταν να ζωγραφίσεις πώς νομίζεις ότι μοιάζει ο Θεός και ο Τομ είχε σχεδιάσει ένα κορίτσι με ένα ανάποδο καπέλο σε ένα skateboard. Και δεν ξέρω πώς να το πω. Τον ερωτεύτηκα». ΟΚ, Ντρέικο, το έπαιζες κουλ. «Ερχόμουν κάθε μέρα και έψαχνα τον αριθμό του», συνέχισε. «Ήταν ο αριθμός επτά, και αν το όνομά του ήταν στον τηλεφωνικό κατάλογο, ήταν μια πολύ συναρπαστική μέρα».

Ο Φέλτον είχε επίγνωση της κατάστασης και είπε ότι «νομίζω ότι ήμουν στην καρέκλα και μου έφτιαχναν τα μαλλιά και το μακιγιάζ και κάποιος είπε κάτι σαν «είναι τσιμπημένη μαζί σου». Φυσικά, οι δυο τους δεν βγήκαν ποτέ, αλλά ο Φέλτον λέει ότι αυτός και η Γουάτσον έχουν έναν ιδιαίτερο δεσμό ανεξάρτητα από αυτό. «Έγινα πολύ προστατευτικός απέναντί της», εξήγησε. «Ναι, πάντα είχα μια αδυναμία για εκείνη και αυτό συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Πάντα υπήρχε κάτι σαν, δεν ξέρω, μια συγγένεια».

Και κάπου εδώ να πούμε ότι τόσο ο Ντάνιελ Ράντλιφ όσο και ο Ρούπερτ Γκριν είχαν δηλώσει πριν χρόνια πως, όσο γυρίζονταν οι ταινίες, είχαν αισθήματα για την Γουάτσον. Παιδιά, ίσως τελικά το Σλίθεριν κερδίζει στο τέλος.