Ωραία τα ινσταγκραμικά γκανγκστεριλίκια, αλλά δυστυχώς για κάποιους έχουν και οι αστυνομικοί λογαριασμούς και παρακολουθούν τις διαδικτυακές εξελίξεις. Ακόμα και ΤikTok έχουν, μην το ξεχνάμε αυτό. 

Γνωστός Έλληνας τράπερ, λοιπόν, πόζαρε με κάτι όπλα σε φωτογραφίες και τις έκανε στόρι. Αυτός είναι ο σύγχρονος τρόπος τόνωσης τόσο το δικό του ηθικού όσο και των ατόμων που τον ακολουθούν. Για να σας προλάβουμε, όχι, δεν εμφανίστηκε σε αυτά τα στόρι ο Σταύρος Θεωδοράκης και οι Πρωταγωνιστές.

Πρόκειται για έναν πολύ γνωστό τράπερ, με χιλιάδες θαυμαστές και τσέινς, ο οποίος προ ημερών ανήρτησε στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram στόρι με τα όπλα στη ζώνη του. Μάλιστα, ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι το ένα από τα όπλα αυτά, παραπέμπει σε όπλο όπως αυτά που χρησιμοποιούν στην Αστυνομία.

Γιατί, απαγορεύεται οι Αστυνομικοί να τα «σπάνε» με τραπ; Το σύντομο βίντεο που προκαλεί πλήθος ερωτημάτων αναφορικά με την προέλευση των όπλων, δεν παρέμεινε για πολύ στα στόρις του προφίλ του καθώς λίγη ώρα μετά φρόντισε να το διαγράψει. H ζημιά όμως είχε ήδη γίνει.

Χθες έγινε γνωστό ότι η αστυνομία θα πραγματοποιήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστώσει αν πράγματι πρόκειται για υπηρεσιακό όπλο και πώς βρέθηκε στην κατοχή του. Στο πλαίσιο αυτό, θα καλέσει τον γνωστό ράπερ για να δώσει εξηγήσεις. Βεβαίως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει να πρόκειται για ρέπλικες.

Το πρωί της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου, σήμερα δηλαδή, για να βοηθήσουμε όσους χάνουν τις μέρες την γιορτινή περίοδο, η ΕΛΑΣ προχώρησε στην προσαγωγή του. Τον «δέσανε», πώς το λένε; Ο ίδιος, πάντως, ισχυρίστηκε στις Αρχές ότι το όπλο ήταν ψεύτικο και πως του το είχαν δώσει για να γυρίσουν ένα βιντεοκλίπ.

«Κύριε αστυνόμε δεν έφτιαγα».