Δεν θα ήταν σωστό να αφήσουμε πίσω μας το 2021 χωρίς ο Σταύρος Μπαλάσκας να μας χαρίσει μέσω κάποιου τηλεοπτικού πάνελ άλλη μία «σοφία» του. Τα όσα λέει, άλλωστε, κρατούν τις ισορροπίες του σύμπαντος. Ίσως και όχι, προχωράμε.

Ο γνωστός συνδικαλιστής της αστυνομίας, ο οποίος φημίζεται για τις unpopular απόψεις του, θέλησε για μία ακόμη φορά μετά δηλώσεις του για τα Γλυκά Νερά, να μας υπενθυμίσει για ποιο λόγο όλοι μιλούν για τη «σχολή Μπαλάσκα». Μετά από αυτές τις δηλώσεις, διενεργήθηκε έρευνα εις βάρος του από την ΕΛΑΣ αλλά όπως φαίνεται, δεν έβαλε και ούτε δείχνει διάθεση να βάλει τις σκέψεις του σε μία τάξη.

Στο νέο παραλήρημα λοιπόν, ο Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου αλλά και τις γυναίκες που συμμετείχαν στα βίντεο που παρά τη θέλησή τους διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Το Twitter, πάντα πιστό στις παραδόσεις, συγκράτησε αυτό το κλιπάκι από τις πρωινές του δηλώσεις:

Μπαλάσκας: Πάντα έτσι δεν γίνεται; Όταν σπάσει απόστημα ξεχύνεται το πύων Στην συγκεκριμένη περίπτωση, νομίζω ότι είναι καθαρά αντικείμενο της κ. Κανδαράκη ο λεγόμενος, έτσι όπως τον αναφέρετε εσείς οι δημοσιογράφοι «πορνοστάθης».
Αναστασοπούλου: Εμείς δεν τον λέμε έτσι. Δεν ξέρω που το είδατε.
Μπαλάσκας: Έτσι όπως τον διαβάζω στα media και εγώ. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Η ουσία είναι οτι δεν μπορεί να βγαίνουν νέες καταγγελίες και νέες καταγγελίες. Εγώ νομίζω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε ένα προσωπικό πρόβλημα και έπρεπε να το είχε λύσει.
Αναστασοπούλου: Εγώ νομίζω ότι αυτό δεν μας αφορά. Η πράξη δεν αλλάζει και για αυτή κατηγορείται.
Μπαλάσκας: Εμείς κάναμε αυτό που ήταν να κάνουμε. Τηρήσαμε το αυτόφωρο.

Μπαλάσκας: Θα πρέπει να είναι όλες οι γυναίκες προσεκτικές και αρνητικές θα μπορούσα να πω. Όχι στο συναινετικό σεξ, αλλά στην καταγραφή. Η κάθε καταγραφή είναι σήμερα με ένα άτομο που πάνε όλα καλά. Κανείς δεν γνωρίζει το αύριο.

Αναστασοπούλου: Εμένα δεν μου αρέσει η φράση «οι γυναίκες πρέπει να είναι προσεκτικές». Δεν έχει να κάνει καθόλου με αυτό. Εδώ μιλάμε για μία παράνομη πράξη του συγκεκριμένου που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος. Το πώς συμπεριφέρεται μία γυναίκα με τον σύντροφό της, είναι δικαιώμά της.

 

https://t.co/UcKIXkEIXx

Τι καταλάβαμε από τα όσα είπε; Ότι οι γυναίκες θα έπρεπε να είναι προσεχτικές και όχι οι άνδρες που παρά τη θέλησή των γυναικών, διαρρέουν προσωπικές τους στιγμές. Η Σχολή Μπαλάσκα στα καλύτερά της.