Κανείς:

Απολύτως κανένας:

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Δεν υπάρχουν “καλές γιορτές. Μόνο “Καλά Χριστούγεννα».

Υπάρχουν πολλοί τρόποι αν θες να μείνεις ή να βρεθείς στην επικαιρότητα. Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι να δημιουργείς φανταστικούς εχθρούς και να ανοίγεις μπιφ μαζί τους. Κάτι σαν τις παλιές κόντρες στην ελληνική ραπ σκηνή ένα πράγμα. Η Αφροδίτη Λατινοπούλου μάλλον είναι της παλιάς σχολής και έχει φάει με το κουτάλι αυτές τις κόντρες, οπότε θέλησε να δημιουργήσει τη δική της, αντιγράφοντας στην ουσία τους χιπ χοπ πατέρες.

Μετά τις διάφορες «ωραίες» και του the point τοποθετήσεις της για τις τρίχες των γυναικών ή τους «ξεχασμένους αριστερούς», η Αφροδίτη Λατινοπούλου συνεχίζει να μοιράζει τη σοφία της μέσω του Twiter. Αυτή τη φορά τα έβαλε με το πολιτικό σύστημα και την ευρωπαϊκή μόδα του να λέμε «καλές γιορτές» αντί για «καλά Χριστούγεννα». Μα τι πράγματα είναι αυτά;

Όπως μας ενημερώνει, μάλιστα, αυτό γίνεται διότι ντρεπόμαστε να ευχηθούμε καλά Χριστούγεννα για να μην θίξουμε κανένα Μουσουλμάνο ή γιατί έχουμε τα θεματάκια μας με τη θρησκεία. Είναι γνωστό άλλωστε ότι όποιος εύχεται καλές γιορτές είναι ενάντια στον χριστιανισμό.

«Έλληνες πολιτικοί που ακολουθούν την ευρωπαϊκή μόδα κ ντρέπονται να ευχηθούν καλά Χριστούγεννα μην τυχόν θίξουν κανένα Μουσουλμάνο ή γιατί έχουν ξεκάθαρο θέμα με τη θρησκεία μας, μας προσβάλουν κ είναι επιεικώς απαράδεκτοι.
Δεν υπάρχουν “καλές γιορτές”. Μόνο “Καλά Χριστούγεννα”».

https://twitter.com/latinopoulou/status/1473616981261758468?ref_src=twsrc%5Etfw

Επιεικώς απαράδεκτοι λοιπόν όσοι τολμούν να πουν «καλά Χριστούγεννα». Άντε, καλές γιορτές να ευχηθούμε.