Έπειτα από νέα καταγγελία εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο πρώην συμπαρουσιαστής της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, παραδόθηκε στην αστυνομία, με την ΕΛ.ΑΣ να τον αναζητά από το πρωί για να τον συλάβει. Με νέα καταγγελία, κοπέλα ανέφερε πως ο Παναγιωτόπουλος ανήρτησε στο διαδίκτυο δυο βίντεο με προσωπικές στιγμές της ίδιας. Το εν λόγω αδίκημα τιμωρείται στο πλαίσιο του αυτόφορου. Την εξέλιξη αυτή είχε προαναγγείλει ο Απόστολος Λύτρας, ανέφεροντας πως «περιμένουμε να δούμε τα αντανακλαστικά της Δικαιοσύνης και των Αρχών» και «νομίζω ότι εντός της ημέρας θα υπάρξουν εξελίξεις».

Η νεαρή κοπέλα, πρώην σύντροφος του παρουσιαστή, καταγγέλλει πως ο ίδιος ανήρτησε χωρίς να είναι ενήμερη εκείνη, βίντεο από ερωτική τους συνεύρεση σε site πορνογραφικού περιεχομένου. Η αστυνομία αναζητά να συλλάβει τον παρουσιαστή στο πλαίσιο του αυτόφορου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothemaa.gr, η κοπέλα έχει ήδη δώσει στους αξιωματικούς της αστυνομίας και τα links που οδηγούν στα βίντεο που ο παρουσιαστής έχει ανεβάσει χωρίς τη θέλησή της και πρακτικά, χωρίς να είναι ενήμερη. Η καταγγελία της νεαρής γυναίκας αφορά παραβίαση των προσωπικών της δεδομένων, αδίκημα που είναι διαρκές και επισύρει αυτόφωρη διαδικασία. Να υπενθυμίσουμε κάπου εδώ πως ο δικηγόρος, κ.Λύτρας, τις προηγούμενες μέρες είχε κάνει λόγο για εννιά συνολικά γυναίκες που ανακάλυψαν βίντεο από ερωτικές συνευρέσεις τους με τον Παναγιωτόπουλο, online. 

Οι τελευταίες εξελίξεις έφεραν, πριν μερικά εικοσιτετράωρα την υπόθεση στα χέρια εισαγγελέα, με νέες καταγγελίες να γίνονται εις βάρος του παρουσιαστή. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης εκκινεί τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστωθεί αν στοιχειοθετείτε παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Συγκεκριμένα, το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’εξακολούθηση».

Τα βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο που ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει διοχευτεύσει σε σχετικές πλατφόρμες, παραμένουν ακόμα εκεί, ενώ τουλάχιστον εννέα γυναίκες έχουν επικοινωνήσει με τις αρχές για να εξακριβώσουν αν τα βίντεό τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο, και να μάθουν πώς μπορούν να κατέβουν. Παράλληλα, υπό διερεύνηση βρίσκεται το ενδεχόμενο ο ίδιος ο Παναγιωτόπουλος να είχε οικονομικές απολαβές από αυτή του τη δραστηριότητα.

Ο πρώην συμπαρουσιαστής της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα φαίνεται να διαχειρίζεται δικό του κανάλι στο διαδίκτυο, έχοντας στην κατοχή του υλικό (φωτογραφίες και βίντεο) από πάρα πολλές γυναίκες. Η πρώην σύντροφός του έχει καταγγείλει πως επί οχτώ χρόνια εκείνος ανέβαζε βίντεο διάφορων γυναικών στο εν λόγω κανάλι, χωρίς εκείνες να έχουν ενημερωθεί και δώσει τη συγκατάθεσή τους.