Στα νέα της ντροπής, άγνωστοι επιτέθηκαν σε διανομείς στις Σέρρες, προκειμένου να μην πληρώσουν για το φαγητό που παρήγγειλαν. Σύμφωνα με το τοπικό epiloges.tv, μετά από τηλεφώνημα για παραγγελία, ένας διανομέας ανέλαβε να παραδώσει με το μηχανάκι το φαγητό. Όλα καλά. Αλλά μέχρι εδώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πλησιάζοντας στο σημείο παράδοσης, ο διανομέας συνάντησε δέκα άτομα τα οποία άρχισαν να του φωνάζουν να πάει προς το μέρος τους. Θεωρώντας πως τον περιμένουν για να παραλάβουν την παραγγελία που είχε να παραδώσει, τους πλησίασε. Όμως, όταν ζήτησε να πληρωθεί, εκείνοι ισχυρίστηκαν πως είχαν συνεννοηθεί με το μαγαζί και πως δήθεν θα περνούσαν σε δεύτερο χρόνο από το κατάστημα για να πληρώσουν.

Ο εργαζόμενος, επιχειρώντας να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το κατάστημα όπου δούλευε, ζήτησε από τους άντρες να μην απομακρυνθούν μέχρι να επιβεβαιώσει. Τότε εκείνοι άρχισαν να τον ξυλοκοπούν. Στη συνέχεια, όταν από την επιχείρηση έγινε αντιληπτό ότι ο διανομέας δεν απαντούσε στις κλήσεις, δυο ακόμα διανομείς κατευθύνθηκαν προς το σημείο, για να δουν τι έχει συμβεί, με αποτέλεσμα να δεχτούν και εκείνοι επιθέσεις. Μάλιστα, ο ένας εκ των δυο πρόλαβε να απομακρυνθεί εγκαίρως από το σημείο και ένα αιχμηρό αντικείμενο που εκτόξευσαν οι δράστες του έσκισε το φρύδι.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και ένας διανομέας πήγε στο νοσοκομείο, με τραύματα στο κεφάλι. σύμφωνα με το epiloges.tv, εισήχθη τελικώς στο νοσοκομείο, στην χειρουργική κλινική ενώ ένας συνάδελφός του δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και επέστρεψε με θλαστικά τραύματα στο σπίτι.

Καιρό είχαμε να διαβάσουμε κάτι τόσο ντροπιαστικό. Όχι πως το χρειαζόμασταν βέβαια.