Υπάρχει κάτι κοινό σε κάθε παραγγελία από εκείνες που θα μισούσαν οι μανάδες και οι διατροφολόγοι μας: οι τύψεις. Αυτές οι τύψεις, που αν ντε και καλά θέλουμε να πιστέψουμε στις ψυχοσωματικές επιπτώσεις κάθε μας κίνησης σε αυτή τη ζωή, ενδέχεται να είναι πιο αυτοκαταστροφικές από το ίδιο το μπεργκεράκι που φάγαμε. Καλά, όχι μπεργκεράκι, αλλά μπεργκεράκια. Καλά, όχι φάγαμε, αλλά καταβροχθήσαμε. Μαζί με μια μεγάλη μερίδα τηγανητές πατάτες, σως και ένα ποτήρι κόλα.

Ένα βίντεο που έχει γίνει viral, σε πολλούς ενδέχεται να προκάλεσε εντύπωση σε κάποιους, μιας και ενδέχεται να επαναπροσδιόρισε το «παράδοξο», αλλά σε κάποιους από εμάς έδωσε μια καλή ιδέα. Ξέρεις τι γίνεται με τις καλές ιδέες, που αφορούν το wellness βέβαια. Δεν γίνονται ποτέ πράξη.

Στο βίντεο αυτό, πελάτες στα McDonald’s απολαμβάνουν τα μπέργκερ τους, κάνοντας παράλληλα στατικό ποδήλατο. Πώς εξουδετερώνεις τις τύψεις των άχρηστων και ανθυγιεινών θερμίδων; Καίγοντάς τες αμέσως, υποθέτουμε. Το βίντεο αυτό, που μετρά εκατομμύρια προβολές και likes, φαίνεται να καταγράφηκε σε McDonald’s της Κίνας, ενώ κάποιοι λένε πως πρόκειται για κατάστημα της αλυσίδας στη Σανγκάη.

Ο χρήστης του TikTok, όπως η αναφέρει η The SUN, Chris13yu, ανέβασε το βίντεο αυτό γράφοντας: “McDonald’s στην Κίνα, μου άρεσε η ιδεά”. Στο μεταξύ, αν κρίνουμε από τα σχόλια, οι χρήστες δεν βρήκαν ιδιαίτερα καλή την ιδέα, συγκρίνοντας την πρωτοβουλία με το να κάνεις χρήση του κινητού σου ενώ το φορτίζεις. Άλλοι πάλι, τόνισαν πως οι θερμίδες που καταναλώνει κανείς στα Mc είναι πολύ περισσότερες από εκείνες που καίει πάνω στο ποδήλατο.

Εμείς πάντως το σκεφτόμαστε για την επόμενη παραγγελία. Αν, φυσικά, δεν είναι drive thru. Που φυσικά και θα είναι. Προχωράμε.

@cris13yu

mc da China kkkk amei a ideia

♬ som original – cris13_u