Συχνά, ο σουρρεαλισμός κερδίζει την πραγματικότητα. Ή μεταμφιέζεται σε πραγματικότητα. Δεν έχουμε καταλήξει. Σε κάθε περίπτωση, τον σουρεαλισμό αυτό καταλήγουμε να τον αποδεχόμαστε, σαστισμένοι από την καθημερινότητα και τη ρουτινιασμένη της επαναληπτικότητα. Πόσες φορές μια φευαλέα σκηνή σε έχει κάνει να γελάσεις δυνατά, μόνος στο αυτοκίνητο, κάνοντάς σε να πιστεύεις πως για λίγα δευτερόλεπτα εισήλθες κατά λάθος σε παράλληλο σύμπαν; Λογικά αρκετές, όπως εκείνη τη φορά που πήρε το μάτι σου οδηγό, στη δεξιά λωρίδα, να διαβάζει βιβλίο όσο περίμενε το κόκκινο φανάρι να γίνει πράσινο. Αυτή δεν είναι μια σκηνή που βγάλαμε μόλις από το κεφάλι μας. Είναι μια σκηνή που είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια. Ζητήσαμε από τον συνοδηγό να μας πει αν το είδε και εκείνος. Τελικά, δεν είχαμε συνοδηγό.

Κάπου εδώ, θέλουμε να ξέρεις πως μικρές στιγμές σουρεαλισμού, που σε κάνουν να θες να τσιμπήσεις τον εαυτό σου για να τσεκάρεις αν έχεις ακόμα επαφή με την πραγματικότητα, συμβαίνουν εκεί έξω και κάποιοι αξιοθαύμαστοι άνθρωποι προλαβαίνουν και να τις φωτογραφίσουν.

Σε άλλα νέα, αν οι παρακάτω φωτογραφίες δεν σε κάνουν να πιστεύεις πως υπάρχουν στ’αλήθεια παράλληλα σύμπαντα, είσαι ένα πάρα πολύ ισορροπημένο άτομο, που έχει αγκαλιάσει τον σουρεαλισμό της πραγματικότητας. Ναι, θέλουμε να μας μάθεις και εμάς πώς να το κάνουμε. Ίσα ίσα για να μη μένουμε σοκαρισμένοι μπροστά σε κάποιον που μπουκάρει στη στάση του μετρό με χειμερινό παλτό και σαγιονάρες ή όταν βλέπουμε παρκαρισμένο σμαρτάκι, ντυμένο με… γκαζόν.

Σε κάθε περίπτωση, ας τις ονομάσουμε εξαιρετικές στιγμές άκρατης εκκεντρικότητας και ας ευχαριστήσουμε το Bright Side που τις δημοσίευσε.

Κάποιος σχεδίασε αυτά τα παπούτσια και μετά κάποιος τα αγόρασε

Μια ενδιαφέρουσα επιλογή τατουάζ

Τύπος έτρωγε McDonalds, κυνηγώντας Πόκεμον. ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Ένα ζευγάρι ρίχνει Χ στα στερεότυπα

Ενδιαφέρον μπαλκόνι για παράλληλο σύμπαν

Όταν πετυχαίνεις έναν σούπερ ήρωα στον δρόμο για τη δουλειά

Σπίτι κάπου στη Βουλγαρία

Ναι, τα έργα τέχνης χωράνε στις τουαλέτες

Κάποιος είχε αρκετό ελεύθερο χρόνο

Κάποιος κάθισε δίπλα σε αυτόν τον τυπά σε πτήση. Σίγουρα δεν παίζει να ήταν βαρετός

Κάτσε… Τι;

ΟΤΚ

Θέμα: αγελάδες