Αυτή η σειρά, όσα χρόνια και αν περάσουν, δεν θα σταματήσει ποτέ να είναι το αποκούμπι μας. Μπορεί να έχουμε ένα σωρό προβλήματα, ο κόσμος γύρω μας να καταρρέει, όμως όταν δούμε τη γνωστή παρέα στον καναπέ, όλα γίνονται καλύτερα. Ο Τσάντλερ, η Ρέιτσελ, ο Ρος, η Φοίβη, η Μόνικα και ο Ρος είναι ίσως οι καλύτεροι χαρακτήρες που θα μπορούσε κανείς να ζητήσει από μια ανάλαφρη sitcom σειρά και η επιτυχία τους το αποδεικνύει.

Με τα Φιλαράκια γελάσαμε, κλάψαμε, προβληματιστήκαμε και γίναμε σοφότεροι. Σε αυτό το κείμενο θα ασχοληθούμε με το τελευταίο κομμάτι και θα εξετάσουμε τα 8 πολύτιμα μαθήματα ζωής που μας έδωσαν από το 1994 μέχρι και το 2004. Καλά, μην φανταστείτε τίποτα τρομερό, αλλά οι συμβουλές τους μπορούν να γίνουν αρκετά χρήσιμες τη στιγμές που το μόνο που θέλουμε, είναι κάποιος να μας κατευθύνει.

Πάντα, πάντα να ξεχωρίζεις τα λευκά από τα κόκκινα πριν βάλεις πλυντήριο γιατί αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι ένα υπέροχο ροζ.

Αν ποτέ σε τσιμπήσει μέδουσα, τότε… Ας μην το συνεχίσουμε καλύτερα, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Ελπίζουμε να έχετε καλούς φίλους που θα έκαναν τα πάντα για σένα.

via GIPHY

Το τι πιστεύουν οι άλλοι για σένα δεν έχει σημασία εφόσον εσύ περνάς καλά. Η Φοίβη το είχε πει αυτό στην Ρέιτσελ, τη στιγμή που έτρεχαν. Άλλωστε, όπως η ίδια είπε, δεν θα την δουν ξανά.

via GIPHY

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το να ξεκινάς την καριέρα σου σχετικά αργά. Και η Ρέιτσελ έκανε άλλη δουλειά πριν κάνει αυτό που πραγματικά της άρεσε.

via GIPHY

Κάποιες φορές δεν πειράζει αν δεν έχεις κάποιο μελλοντικό σχέδιο.

via GIPHY

Κάνε αυτό που σου αρέσει ακόμα και αν δεν είσαι και τόσο καλός. Η Φοίβη και η μουσική της είναι το τέλειο παράδειγμα.

via GIPHY

Αν θέλετε ένα «διάλειμμα» από τη σχέση σας, τότε σιγουρευτείτε ότι το θέλει και το άλλο σας μισό ή τουλάχιστον ότι κατάλαβε ακριβώς τι εννοείτε. Διαφορετικά, αυτή η παραξήγηση μπορεί να κρατήσει για μια δεκαετία.

via GIPHY

Το να βάζεις κάποια όρια και να ξεκαθαρίζεις τη θέση σου, είναι πολύ σημαντικό. Ο Τζόι το έκανε αυτό με το φαγητό του. Τουλάχιστον ήταν ειλικρινής.

via GIPHY