Όπου και αν βρίσκεσαι, ό,τι εποχή και αν είναι, τα cocktails πάντα θα δημιουργούν μια “κατάσταση”. Από την πρώτη γουλιά σε βάζουν σε ένα mood λίγο πιο χαλαρό και ταξιδιάρικο. Είτε έξω κάνει κρύο, είτε έχει 40 βαθμούς. Είτε βρίσκεσαι στο αγαπημένο σου στέκι, είτε στο σπίτι. Ναι, στο σπίτι. Γιατί πλέον τα cocktails μπορούν να φτάσουν στην πόρτα μας με την ίδια ευκολία και ποιότητα που θα μας σερβίρονταν σε ένα μπαρ. 

O Πάνος Κανελλόπουλος και η ομάδα του, έχοντας εργαστεί σε πολλά bar, αποφάσισαν να ξεκινήσουν κάτι δικό τους και να μεταφέρουν την απόλαυση από την μπάρα στον χώρο μας, δημιουργώντας την Moving Spirits με τα πιο “αεικίνητα” ποιοτικά cocktails. 

Εκτός από κατ’οίκον διανομή, διατίθενται φυσικά και για take away στα μαγαζιά τους στην Καλλιθέα και στο Χαλάνδρι. 

Γενναίες δόσεις εξαιρετικών αλκοολούχων ποτών αναμειγνύονται με φρέσκα υλικά, χτυπιούνται στο shaker, σερβίρονται σε γυάλινα βαζάκια και σφραγίζονται. Έτσι, χωρίς πάγο. Γιατί ο πάγος και οι γαρνιτούρες έρχονται σε ξεχωριστό ποτήρι φτιαγμένο από μπαμπού, ώστε το cocktail σας να φτάσει ακριβώς “όπως πρέπει”, στη σωστή ποσότητα και χωρίς να έχει νερώσει.  Και αυτό ήταν ένα από τα μυστικά που τους ξεχώρισε από τις πρώτες μέρες λειτουργίας της Moving Spirits.

“Θέλαμε να φέρουμε τη φιλοσοφία ενός premium cocktail bar στο σπίτι. Γι’ αυτό και έχουμε φροντίσει κάθε λεπτομέρεια. Επιλέγουμε μόνο φρέσκα φρούτα, όλα τα σιρόπια μας είναι handmade χωρίς συντηρητικά, όπως και τα bitters. Θέλουμε τα cocktails μας να φτάνουν στον κόσμο στην καλύτερη τους εκδοχή. Γι’ αυτό και επιλέξαμε να σερβίρεται ξεχωριστά το cocktail από τον πάγο. Θέλουμε ο κόσμος να απολαύσει το 100% της γεύσης και φυσικά σε μια eco-friendly συσκευασία σεβόμενοι το περιβάλλον. Το cocktail μέσα σε πλαστικό ποτήρι του καφέ με υπερβολική ποσότητα πάγου -πολλές φορές θρυμματισμένου- δεν ήταν επιλογή για εμάς” ανέφερε η ομάδα της Moving Spirits.

 Στον πάγκο της Moving Spirits δεν θα δεις έτοιμα σιρόπια και βιομηχανικά επεξεργασμένους πουρέδες με υπερβολική ζάχαρη. Φτιάχνουν τα πάντα με φρέσκα υλικά γιατί απλώς γουστάρουν να δημιουργούν.

Ο κατάλογος τους έχει όλα τα κλασικά και αγαπημένα cocktails, καθώς και 12 ιντριγκαδόρικες signature μείξεις.  Ανάμεσά τους μια Colada “σαν καρδιά”, που είναι παραλλαγή της Pina Colada με Tequila blanco, πεπόνι, καρύδα και ανανά, το επαναστατικό Μ for Manifesto με Vodka, μαστίχα, φράουλα και άρωμα λευκής σοκολάτας, το μαμαδίστικο London Route με gin, φρούτα του πάθους, λικέρ εσπεριδοειδών και σπιτική μαρμελάδα της μαμάς από πορτοκάλι  και το νησιώτικο Summer Bliss με gin, κίτρο Νάξου, ανανάς και αρώματα αγγουριού και εσπεριδοειδών.

Η ομάδα της Moving Spirits δημιούργησε με περίσσια ενέργεια comfort cocktails, ώστε να μας ξεδιψάσει, να μας δροσίσει και γεμίσει με εξωτικές γεύσεις τις μέρες μας στο σπίτι ή το γραφείο, κάθε φορά που χρειαζόμαστε κάτι να ξεφύγουμε. 

Θα μπορούσαμε να τα αναφέρουμε όλα γιατί όλα είναι αντίστοιχα εύγευστα και ευφάνταστα με βάσεις που δεν αφήνουν κανέναν παραπονεμένο, αλλά καλύτερα να τα πιεις παρά να τα διαβάσεις. 

Μπορείς να βρεις όλα τα “κινούμενα” cocktails σχεδόν ακίνητος μέσω efoodWolt και Box

Αν ενδιαφέρεσαι για take away: 

Καλλιθέα:

Διεύθυνση: Μαντζαγριωτάκη 25-27

Τηλέφωνο: 21 1414 1451

Χαλάνδρι:

Σόλωνος 33

Τηλέφωνο: 21 1420 2565