Ο εφιάλτης κάθε δημοσιογράφου που στέκεται με το μικρόφωνο ορθωμένο μπροστά σε ένα δημόσιο πρόσωπο, κάνοντας ερωτήσεις, είναι να μη λάβει καμία απάντηση απολύτως. Αυτό δεν είναι συχνό, και ενδεχομένως για αυτόν ακριβώς τον λόγο αποτελεί “χειρότερο πιθανό σενάριο”. Ωστόσο συνέβη σε δημοσιογράφο της εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία πρόθυμη να εμπλουτίσει το ρεπορτάζ της, στάθηκε μπροστά στον χαμογελαστό Αργύρη Πανταζάρα. Αυτό δεν πήγε καλά, αλλά τουλάχιστον ήταν απολαυστικό. 

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο θέατρο Πορεία, όπου και τον συνάντησε η κάμερα του MEGA Καλημέρα και η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη. Όπως είναι λογικό, του έκανε ερωτήσεις, με επαγγελματισμό και προθυμία. Το θέμα είναι πως ο Αργύρης Πανταζάρας δεν απάντησε ούτε μισή. Κυριολεκτικά. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ο ηθοποιός κατέληξε πως οι μισές ερωτήσεις δεν τον αφορούν και οι άλλες μισές δεν αφορούν τον κόσμο. 

https://www.youtube.com/watch?v=Nx0RH4T6cRc

Ο διάλογος πήγε κάπως έτσι: 

E.M.: Πως είσαι αυτή την περίοδο με όσα συμβαίνουν, τον διαχωρισμό τον ανθρώπων, την πανδημία;

Α.Π.: Δεν με ενδιαφέρει καθόλου… Αυτό το θέμα, σήμερα, τώρα, δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτή την στιγμή.

E.M.: Έχεις ακούσει για κάποιους ηθοποιούς που φεύγουν από παραστάσεις για να συμμετάσχουν σε ριάλιτι; Πως σου φαίνεται αυτή η στάση;

Α.Π.: Αυτή την στιγμή, αυτή την στιγμή δεν με αφορά καθόλου.

E.M.: Κάνεις κάτι για να μπορείς να μην επηρεάζεσαι από θέμα ψυχοθεραπείας ή κάποιες εναλλακτικές μεθόδους;

Α.Π.: Αυτό δεν αφορά κανέναν, αυτή την στιγμή.

Δεν θα πούμε ψέματα. Ήταν απολαυστικός ο διάλογος. Μας προκάλεσε γέλιο και μας έφερε στο μυαλό αυτή την ευφυέστατη τακτική: “σκότωσέ τους με χαμόγελο”. Εντελώς χαμογελαστός και ευδιάθετος, ο Αργύρης Πανταζάρας ξεμπέρδεψε με μερικά “δεν αφορά” με τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου. 
Σε κάθε περίπτωση, εμείς τον συναντήσαμε πριν λίγο καιρό, και μας τα είπε. Όσα τον αφορούν δηλαδή: