Ζητάμε, a priori, την ψήφο εμπιστοσύνης σας. Δείτε το και μας ευχαριστείτε αργότερα. Θα γίνει η τηλεοπτική σας εμμονή. Το Yellowjackets είναι το θρίλερ της χρονιάς. Το ψυχολογικό θρίλερ που δεν ξέρατε ότι είχατε ανάγκη. Μέχρι που πατήσατε το play στο πρώτο επεισόδιο. Μακάρι τα επεισόδια του 2022 να σταθούν αντάξια όσων είδαμε αυτή τη χρονιά.

Το Yellowjackets δεν είναι για binge watching. Είναι το εβδομαδιαίο ραντεβού που αποζητά έναν υπομονετικό τηλεθεατή που διαβάζει για τη σειρά, ψάχνει συνεντεύξεις πρωταγωνιστών και μπαίνει στο Twitter να διαβάζει τις υποθέσεις σχετικά με την ιστορία επιβίωσης. Η σειρά μιλάει για την πτώση ενός αεροπλάνου το 1996 και την δραματική ιστορία ενηλικίωσης της εφηβικής ποδοσφαιρικής ομάδας κοριτσιών που έπρεπε επί 19 μήνες να βρουν τρόπο να μείνουν ζωντανές μετά το αεροπορικό δυστύχημα . Οι αγνοούμενες όμως μεγάλωσαν και ζουν με πολλά κρυμμένα μυστικά στο παρόν.

Είναι κοινός τόπος ότι όταν πολεμάς να μείνεις ζωντανός η λογική δεν πρυτανεύει. Σε κυριεύει το ένστικτο επιβίωσης. Και θα έρθει στην επιφάνεια, μετά την πάλη, μια αδίστακτη ιεραρχία. Ανταρτοπόλεμος, μαύρη μαγεία, ανατριχιαστικά τελετουργικά κι αγριότητα. Κάποιες γυναίκες θα επιβιώσουν. Αυτές παρακολουθούμε στο 2021.

Στην 25η επέτειο της συντριβής θα βγουν στην επιφάνεια τα μυστικά τους. Τι συνέβη εκεί στην ερημιά; Θα καταπατηθούν οι άγραφες συμφωνίες να μην ειπωθεί η αλήθεια; Ποιος στέλνει τα απειλητικά καρτ ποστάλ; Η αναζήτηση της αλήθειας γίνεται μια εθιστική σειρά.  Μια ιστορία που μπορεί να επαναπροσδιορίσει τις τηλεοπτικές απεικονίσεις εφήβων μέσα από ένα γυναικείο πρίσμα.

Ξεκινούν με χαρακτήρες αρχετυπικούς (η τέλεια, η άχρωμη κολλητή, η παραβατική, η ανταγωνιστική και η κοινωνική παρίας) αλλά η ενηλικίωση της βρίσκεις όλες με ένα κοινό γνώρισμα, ψυχικά τραυματισμένες. Υπέροχη ανάπτυξη χαρακτήρων, χαρισματικό καστ με Κριστίνα Ρίτσι, Τζούλιετ Λιούις και Μέλανι Λίνσκι  που και ακραίες σκηνές που δεν γίνεται να ξεχάσεις.

Η Τζούλιετ Λούις κάτω από το ατημέλητο χάος είναι αποφασισμένη να βρει τον δολοφόνο. Επίσης, τεράστιο bonus το soundtrack αυτής της σειράς. Μια πλήρης μουσική εικόνα του θυμού που καταπιέζουν οι σημερινοί νέοι της Gen Z γενιάς. Αυτή η τελευταία πρόταση είναι και η υπόθεση της πιο ωραίας σειράς του τελευταίου τριμήνου.

Μπορείς να παρακολουθήσεις το Yellowjackets κάθε Τρίτη στις 22:00, στο COSMOTE SERIES HD. Αμέσως, μετά την προβολή της στο κανάλι, κάθε νέο επεισόδιο είναι διαθέσιμο στον δωρεάν ON DEMAND κατάλογο της COSMOTE TV (COSMOTE TV PLUS).