Η υποκριτική δεν είναι εύκολη. Δεν μπορούν όλοι να γίνουν ηθοποιοί και δεν είναι όλοι ηθοποιοί, άσχετα με το τι υποστηρίζει η κυβέρνηση. Πρέπει να βγαίνεις στην σκηνή ή μπροστά από τη κάμερα και παρά τα όποια προσωπικά προβλήματα αντιμετωπίζεις, να προσποιείσαι ότι όλα είναι υπό έλεγχο. Ε, κάποιες φορές δεν είναι, ειδικά όταν έχεις να κάνεις με συνεργάτες. Οι ανθρώπινες σχέσεις άλλωστε, είναι περίπλοκες και αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε όλοι, ειδικά τα άτομα που συναναστρέφονται καθημερινά τους ίδιους ανθρώπους στο εργασιακό τους περιβάλλον.

Δεν ταιριάζουμε με όλους, τι να κάνουμε τώρα; Μετά από λίγο, είναι δύσκολο να διαχωρίσουμε τα συναισθήματά μας από τον επαγγελματισμό που πρέπει να επιδεικνύουμε. Μην ξεχνάμε και τα διαφορετικά στιλ υποκριτικής, τις διαπραγματεύσεις μισθών, τη φήμη. Όλα αυτά μπορούν να οδηγήσουν ακόμα και σε μόλωπες. Ακούς Τομ Χάρτνι;

Ακολουθούν μερικές από τις μεγαλύτερες κόντρες συμπρωταγωνιστών που έχει δει ποτέ το Χόλιγουντ. Μην ανησυχείτε, τα χρήματά τους τα πήραν.

Τομ Χάρντι – Σία Λε Μπουφ

Κατά τα γυρίσματα της ταινίας του Lawless το 2012, ο Σία Λε Μπουφ και ο Τομ Χάρντι πιάστηκαν στα χέρια. Ο Χάρντι επιβεβαίωσε τη σύγκρουσή τους, λέγοντας ότι ο Λε Μπουφ τν χτύπησε. Εν τω μεταξύ, ο Σία από την πλευρά του υποστήριξε ήταν ως μέρος της αδελφικής αγάπης των χαρακτήρων τους. Ναι, καλά.

via GIPHY

Τζέιμς Φράνκο – Αν Χάθαγουεϊ

Οι δύο τους έμειναν στην ιστορία ως οι χειρότεροι οικοδεσπότες των Όσκαρ αλλά αυτή είναι μια άλλλη ιστορία. Ο Τζέιμς Φράνκο εμφανίστηκε στο The Howard Stern Show και όταν ο Χάουαρντ άρχισε να μιλά αρνητικά για τη Χάθαγουεϊ, ο Φράνκο επέλεξε να μην την υπερασπιστεί. «Δεν είμαι ειδικός αλλά νομίζω ότι αυτή είναι που ίσως το πυροδοτεί» απάντησε όταν ο Στερν είπε ότι την «μισεί». Δεν είναι η ιδανική απάντηση από έναν πρώην συνάδελφο.

via GIPHY

Ράιαν Γκόσλινγκ – Ρέιτσελ Μακ Άνταμς

Αν και οι Ράιαν Γκόσλινγκ και Ρέιτσελ ΜακΆνταμς ήταν ζευγάρι. για τέσσερα χρόνια μετά το Notebook, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων οι δυο τους δεν είχαν καλή σχέση. Μάλιστα, κάποια στιγμή ο Γκόσλινγκ ζήτησε από τον σκηνοθέτη να βρει άλλη ηθοποιό. Η λύση του σκηνοθέτη για την έλλειψη χημείας ήταν μια αυτοσχέδια «θεραπεία» ζευγαριών. Προφανώς ούρλιαξαν ο ένας στον άλλον για λίγο και μετά επέστρεψαν αγαπημένοι. Μάλλον η θεραπεία λειτούργησε.

via GIPHY

Λεονάρντο ΝτιΚάπριο- Κλερ Ντέινς

Φαίνεται ότι η μόνη χημεία μεταξύ των της Κλερ Ντέινς και Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, ήταν μπροστά από τις κάμερες για την ταινία Romeo + Juliet. Παρόλο που η Ντι Κάπριο ήταν έξι χρόνια μεγαλύτερος, η Κλερ φαίνεται ότι τον βρήκε «πολύ ανώριμο» ενώ δεν έβλεπε με καλό μάτι τις φάρσες του Ντι Κάπριο στο υπόλοιπο καστ.

via GIPHY

Ντακότα Τζόνσον – Τζέιμι Ντόρναν

Σύμφωνα με τον μύθο, ο 50 Shades of Grey απαιτούσε πολλές επαναλήψεις λόγω της έλλειψης χημείας μεταξύ του Τζέιμι Ντόρναν και της Ντακότα Τζόνσον. Σε μια συνέντευξη, μάλιστα, σε ερώτηση για το αν ήταν δύσκολη η συνεργασία τους, η Τζόνσον απλά ξεφύσηξε δυνατά. Καλά πήγε αυτό.

via GIPHY

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ – Κιμ Κατράλ

ΟΚ, εδώ μιλάμε για σειρά αλλά και πάλι, πόσο πιο κάτω θα πέσουμε για να την ενημέρωσή σας; Παρόλο που έπαιζαν τις καλύτερες φίλες στο Sex and the City, αλά άρχισαν να απομακρύνονται όταν η Κατράλ ανακάλυψε ότι η Πάρκερ έπαιρνε τα διπλάσια από τα άλλα μέλη του καστ. 

via GIPHY