Δεν διαβάσαμε τίποτα για μπράβους αυτή τη φορά οπότε μπορούμε και εμείς να γράψουμε ό,τι θέλουμε ελεύθερα, χωρίς να φοβόμαστε για κάτι. Μετά το πρόσφατο «ντου» της Σάσας Σταμάτη στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου και την προσπάθειά της να τη διακόψει, η παρουσιάστρια βρέθηκε την προηγούμενη εβδoμάδα σε άλλο θέατρο, χωρίς να έχει επιθετικές διαθέσεις, μόνο όρεξη για κουλτούρα.

Όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών, η πάντα ήρεμη και διακριτική Σάσα Σταμάτη θέλησε να παρακολουθήσει τον «Κουρέα της Σεβίλλης» στο θέατρο Ακροπόλ. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος (μην το ξεχνάμε αυτό) έκατσε κοντά στη σκηνή (γιατί άραγε; μήπως της έγινε συνήθεια;) όμως ο πρωταγωνιστής της παράστασης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος την ενημέρωσε μέσω μίας ταξιθέτριας ότι δεν θα ξεκινήσει η παράσταση αν εκείνη δεν αποχωρήσει.

And that’s how it’s done θα μπορούσε να πει κάποιος και εμείς θα συμφωνήσουμε. Σε καιρούς που πλήττεται η ελευθερία του λόγου, υπάρχει και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών:

Μάθαμε πως το περασμένο Σαββατοκύριακο η Σάσα Σταμάτη (ναι, η τηλεπαρουσιάστρια που είχε διακόψει πρόσφατα την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου γιατί δεν συμφωνούσε με το περιεχόμενο της σάτιράς του), πήγε στο «Ακροπόλ» για να παρακολουθήσει τον «Κουρέα της Σεβίλλης» σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου με το πρωταγωνιστικό δίδυμο των Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και Φάνη Μουρατίδη.

Λίγο αφότου η κ. Σταμάτη κάθισε μπροστά-μπροστά, μια ευγενής ταξιθέτρια της ψιθύρισε διακριτικά «ο κ. Χαραλαμπόπουλος μου είπε να σας πω ότι αν δεν φύγετε, ο ίδιος δεν θα παίξει απόψε». Διακριτικά έφυγε κι εκείνη. Και αυτά συμβαίνουν όταν παραβιάζεις αυτόκλητα την ελευθερία της έκφρασης και όλης της θεατρικής λειτουργίας, τελικά. (Μπράβο στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο).