Δεν ξέρω ποιος πρέπει να το ακούσει, αλλά άνθρωποι εκεί έξω κάνουν ωραιότατο, συναινετικό σεξ με τον Κιάνου Ριβς. Να ξεκαθαρίσουμε όμως. 

Όπως λογικά γνωρίζετε ήδη, ο χαρακτήρας Johnny Silverhand δανείζεται τη φωνή, αλλά και την εμφάνιση του αιώνιου crush μας και τύπαρου, Κιάνου Ριβς. Έτσι, οι παίκτες του Cyberpunk 2077 είχαν την ιδέα να κάνουν σεξ με το άβαταρ του Κιάνου στο παιχνίδι. Βέβαια, το παιχνίδι κυκλοφορεί από τον περασμένο Δεκέμβριο, αλλά οι παίκτες φαίνεται να ανακάλυψαν αυτή τη λειτουργία σχετικά πρόσφατα. 

Κάπου εδώ, να αναφέρουμε επίσης, πως κατά τη διάρκεια της εικονικής αυτής ερωτικής πράξης ο Κιάνου φοράει όλα του τα ρούχα. Ήταν αυτή μια σημαντική λεπτομέρεια; Μάλλον όχι. Αλλά μπορεί και να είναι, ποιος ξέρει; 

Η εταιρία πίσω από το Cyberpunk 2077, CD Projekt Red, απενεργοποίησε σύντομα τη λειτουργία αυτή, ωστόσο, ο ίδιος ο Ριβς λέει πως κανένα πρόβλημα δεν έχει με το να γίνεται αντικείμενο cybersex φαντασιώσεων. Που εκπληρώνονται σε ένα cyber σύμπαν τέλος πάντων. 

Απαντώντας στο The Verge για εκείνους τους παίκτεες που πρόλαβαν να χαρούν ένα cybersex μαζί τους, ο Κιάνου Ριβς άφησε να εννοηθεί πως θα χαιρόταν με το ενδεχόμενο οι φανς να συνεχίσουν να κάνουν εικονικό σεξ μαζί του. 

«Σκεφτείτε πόσα χρήματα παίζονται στο πορνό, σωστά; Δεν θα χρειαζόταν καν να βρίσκεσαι εκεί και ο κόσμος θα μπορούσε να κάνει ψηφιακό σεξ με το avatar σου. Πώς το λένε τώρα, For Members Only;», αναρωτήθηκε ο Ριβς, αναφερόμενος προφανώς στο Only Fans.