Η Άιλις, η οποία γίνεται 20 σε λίγες μέρες από τώρα, έδωσε συνέντευξη στο Howard Stern Show και Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, μίλησε για τον «εθισμό» της στην παρακολούθηση πορνό, ο οποίος ξεκίνησε από την ηλικία των 11. Μάλιστα, έκανε γνωστό ότι της δημιούργησε εφιάλτες και ότι της δυσκόλεψε τη ζωή όταν θέλησε να βγει τα πρώτα της ραντεβού.

«Νομίζω ότι το πορνό είναι ντροπή. Κάποτε έβλεπα πολύ πορνό, για να είμαι ειλικρινής. Άρχισα να βλέπω πορνό όταν ήμουν περίπου 11» και αυτό για να τη βοηθήσει στο να αισθάνεται κουλ και μέλος μιας παρέας.

«Πιστεύω ότι κατέστρεψε πραγματικά τον εγκέφαλό μου και νιώθω απίστευτα συντετριμμένη που εκτέθηκα σε τόσο πορνό», πρόσθεσε, λέγοντας ότι υπέφερε από εφιάλτες επειδή κάποιο από το περιεχόμενο που παρακολούθησε, ήταν βίαιο και με πολλές ακατάλληλες εκφράσεις.

via GIPHY

Στη μπαλάντα Male Fantasy, μάλιστα, στο δεύτερο άλμπουμ της «Happier Than Ever», τραγουδά για το ότι είναι μόνη στο σπίτι και αποσπά την προσοχή της με πορνό καθώς θυμάται μια διαλυμένη σχέση. Τώρα, σαφώς πιο ώριμη, είναι θυμωμένη με τον εαυτό της που θεωρούσε φυσιολογικό να παρακολουθεί τόσο πολύ πορνό. «Τις πρώτες φορές που, ξέρετε, έκανα σεξ, δεν έλεγα όχι σε πράγματα που δεν ήταν καλά. Ήταν επειδή νόμιζα ότι αυτό ήταν που ότι με έλκυε», είπε.

Η τραγουδίστρια είπε επίσης ότι η φήμη της δεν βοηθά στο να βγει ραντεβού. «Είναι πραγματικά δύσκολο να συναντάς άλλους όταν οι άνθρωποι είτε είναι τρομοκρατημένοι μαζί σου είτε νομίζουν ότι είσαι εκτός των κυβικών τους».

Στην ίδια συνέντευξη, η Άιλις αποκάλυψε ότι είχε Covid τον Αύγουστο και δεν ήταν καλά για δύο μήνες, δηλώνοντας σίγουρη ότι θα πέθαινε αν δεν είχε εμβολιαστεί. «Θέλω να γίνει σαφές ότι λόγω του εμβολίου είμαι καλά», είπε. «Νομίζω ότι αν δεν εμβολιαζόμουν, θα είχα πεθάνει».