Λίγες μέρες έμειναν και στο αισθητικά υποβαθμισμένο ημερολόγιo που σας χάρισαν λίγο πριν τις γιορτές, θα δείτε να λαμπυρίζει το 2022. Πώς περνούν τα χρόνια, ε; Μια αστραπή είναι η ζωή μας μα προλαβαίνουμε είχε γράψει κάποτε ο Καζαντζάκης και είχε δίκιο. Για χαζό τον έχετε; Οι μεγάλες προσωπικότητες προβλέπουν το μέλλον. Γνώριζε ότι θα έρθει ο καιρός που τα τσιτάτα του θα χρησιμοποιούνται ως εξώφυλλο στο προφίλ του Στέλιου από την Σπάρτη που έχεις για προφίλ τον Κωνσταντίνο Β’.

Τι έχουμε προλάβει να καταφέρουμε στα 2022 χρόνια της ανθρωπότητας; Πολλά. Μην ξεχνάμε τις επιστήμες, την τεχνολογική επανάσταση, τους παπάδες που δεν πιστεύουν στον κορονοϊό τα βήματα μπροστά όσον αφορά την πρoσωπική μας υγιεινή. Καλά, για το τελευταίο δεν είμαστε και τόσο σίγουροι, ειδικά μετά την πρόσφατη διαδικτυακή μας βόλτα στο TikTok, την πλατφόρμα που λατρεύει η νέα γενιά και που επιμένει να χρησιμοποιεί η μεγαλύτερη, με τις απαραίτητες μπούμερ πινελιές να μην λείπουν φυσικά.

Εκεί, λοιπόν, είδαμε ένα βίντεο -μα τι βίντεο!- με μια νεαρή κοπέλα να εκφράζει τον προβληματισμό της και την αγανάκτησή της για ένα θέμα που μας αφορά όλους. Πώς πρέπει να σκουπίζεται μια γυναίκα μετά το νούμερο 1; Κάνοντας κίνηση από πίσω προς τα μπροστά ή μια κίνηση από μπροστά προς τα πίσω;

via GIPHY

Μιλάμε για πραγματικό χαμό κυρίες και κύριοι, αφού πάνω από 1 εκατομμύριο χρήστες μάλλον δεν είχαν τι να κάνουν στη ζωή τους και το παρακολούθησαν. H @squiddey, η πρωταγωνίστρια της σημερινής καταπληκτικής και σημαντικής μας ιστορίας, αναφέρει: «Ξέρω ότι πρέπει να σκουπιζόμαστε από μπροστά προς τα πίσω, αλλά πώς στο διάολο (fuck είπε, το άκουσα) το κάνω αυτό; Μόνο αυτό θέλω να ξέρω γιατί πάντα το έκανα κάπως έτσι (μας δείχνει πώς το κάνει). Σηκώνεστε όρθιοι και απλά φτάνετε; Δεν είμαι τόσο ευλύγιστη. Πώς το κάνετε; Θέλω μια απάντηση;»

(Στην υγειά σας)

Η Dr. Heather Jeffcoat, -γεια σου Dr. Heather Jeffcoat καλώς ήρθες στην παρέα μας, κάθισε-, η οποία κρατάει μια κούπα με 28 αιδοία, απάντησε σε αυτό το ερώτημα με ένα επεξηγηματικό βίντεο, από αυτά που δεν πρέπει να χάσετε. Από μπροστά προς τα πίσω είναι η σωστή απάντηση και αυτό γιατί μειώνουμε τις πιθανότητες να μεταφέρουμε διάφορα βακτηρία της πίσω πλευράς στην μπροστινή πλευρά. Ευχαριστούμε που μας παρακολουθήσατε.

@theladypartspt

Reply to @squiddey @thatspicylemon You CAN wipe from FRONT TO BACK!????????Here’s how.. #girlsonly #fyp #foryou #foryoupage #pelvichealth #learnontiktok

♬ original sound – Heather Jeffcoat, DPT