Υπάρχουν τηλεοπτικοί παρουσιαστές που έχουν αυτοανακηρυχθεί «Μαικήνες των σοφών της πολιτικής ορθότητας» και δείχνουν με το δάχτυλα όλα τα κακώς κείμενα της κοινωνίας. Αυτοί που κάποτε ζητούσαν παραιτήσεις για λόγους ευθιξίας και πλέον αισθάνονται απαίσια που πρέπει να αποδείξουν σε εξυπνάκηδες του διαδικτύου ότι δεν είναι ελέφαντες.

Αυτοί, θέλουν να χρησιμοποιούν à la carte την όποια νομιμότητα της κουλτούρας της ακύρωσης. Αυτοί πιστεύουν ότι έχουν το προνόμιο να κρίνουν ποια συμπεριφορά είναι προβληματική και ακτιβιστική και ποια είναι απλά κράξιμο και οχλαγωγία. Αυτοί, όχι εμείς, δημιουργούν ένα εξουσιαστικό δίπολο. Οι δικές μας ευαισθησίες είναι υποκινούμενες πάντα στα μάτια τους γιατί δεν έχουμε εμείς τη δύναμη να εξοστρακίζουμε παρουσιαστές από τους θώκους τους. Κοίτα να δεις όμως, η δύναμη πάντα ήταν στα δικά μας χέρια.

https://twitter.com/hashtag/%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%82_%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

Από την στιγμή που κυκλοφόρησε η πρώτη καταγγελία περί εκδικητικού πορνό που διέρρευσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος των Ράδιο Αρβύλα μέχρι σήμερα που άνοιξαν κι άλλα στόματα (δεν είμαστε κάποιο λαϊκό δικαστήριο φυσικά, αλλά, αν  αληθεύουν οι αναρτήσεις των τότε ανήλικων γυναικών για «χυδαίες» συμπεριφορές,  ίσως πρέπει τα θύματα/ επιζώσες να προσφύγουν στο νόμο), έχουν συμβεί πολλά. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν θα είναι πλέον στο Ράδιο Αρβύλα». Ο Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε την λήξη της συνεργασίας της εκπομπής με τον επί δεκαετίες συνεργάτη του, ο οποίος κατηγορείται για διαρροή βίντεο και φωτογραφιών προσωπικών στιγμών πρώην συντρόφου του.

Σε ανακοίνωσή του ο ΑΝΤ1 αναφέρει: «Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις κααι πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα». Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι έκανε μια απαράδεκτη πράξη κι ότι μεταμελήθηκε. Ειλικρινά.  

https://twitter.com/ThomasZabras/status/1470506979407941636?ref_src=twsrc%5Etfw

Ο Θωμάς Ζάμπρας έκανε ένα τουίτ για την χθεσινή απάντηση των Ράδιο Αρβύλα που  μάλλον είναι το πιο εύστοχο. Η απάντηση των Ράδιο Αρβύλα ήταν η σωστότερη ηθική αντίδραση και η σωστότερη μαρκετίστικα.Φυσικά,  πρέπει να υψώσουμε το τείχος προστασίας, συμπαράστασης και αλληλεγγύης σε θύματα του revenge porn. Κυρίως, όμως, πρέπει να μην επιτρέπουμε σε άνδρες σαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να μετατρέπουν σε θύματα τις φίλες μας. Ως κοινωνία να μάθουμε ότι οι γυναίκες έχουν δικαίωμα στην ερωτική αυτοδιάθεση. Να μην τις ντροπιάζουμε επειδή απολαύουν το σεξ.