Σήμερα, θα μπορούσε να εικάσει κανείς πως οι Ράδιο Αρβύλα ετοιμάστηκαν να κάνουν την πιο δύσκολη εκπομπή τους. Και πολύ σωστά θα μάντευε. Μετά την καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, πως μοιράστηκε υλικό revenge porn πρώην συντρόφου του στο internet, οι Ράδιο Αρβύλα στην εισαγωγή της άβολης εκπομπής τους, σχολίασαν τις τελευταίες εξελίξεις. Με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο να είναι απών.

«Λείπει από την εκπομπή ο Στάθης», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης, δηλώνοντας εκ μέρους όλης της ομάδας πως είναι βαθιά στεναχωρημένος. Σε ένα αμήχανο κλίμα, ο παρουσιαστής, ανέφερε πως «το Ράδιο Αρβύλα είναι αγάπη. Τα έχουμε χαμένα. Ο Στάθης δεν είναι εδώ και από σήμερα δεν θα είναι μαζί μας».

Περιγράφοντας το πώς έμαθε για το περιστατικό, ο Αντώνης Κανάκης έκανε μια αναφορά στα γεγονότα, τονίζοντας πως «δεν έχουν σημασία τα διαδικαστικά, το ανθρώπινο κομμάτι έχει σημασία». Με πρώτη άμυνά του τη δυσπιστία, είπε πως «ο Στάθης έκανε κάτι που δεν μπορούμε να πιστέψουμε και που σαν εκπομπή μισούμε και πολεμάμε όλα αυτά τα χρόνια. Αποφάσισε να δημοσιοποιήσει πορνογραφικό υλικό του ίδιου και της πρώην συντρόφου του, χωρίς τη συγκατάθεση της κοπέλας».

Περιγράφοντας την απόφαση να διακόψει τη συνεργασία του μαζί του, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε: «Του εξέφρασα τον θυμό μου και από εκείνη τη στιγμή είμαστε σε μια θέση να εκφράσουμε τη λύπη μας στην κοπέλα για όλα αυτά που βίωσε. Πρώτα από όλα λυπόμαστε για την κοπέλα και μετά έχουμε λύπη για αυτόν τον άνθρωπο που συνεργαζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια και που μπήκε στη διαδικασία να κάνει αυτά τα πράγματα. Με το που εμφανίστηκε αυτό το θέμα, υπήρξαν παροτρύνσεις και συμβουλές για το πώς να χειριστούμε την κατάσταση και να περιμένουμε να αποφανθεί η δικαιοσύνη», ανέφερε.

Τελικά, όπως είπε, αποφάσισαν όλοι μαζί πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν έχει πια θέση στην εκπομπή. Μια εκπομπή, που όπως είπαν, είναι εκπομπή ψυχολογίας και όχι «προκάτ», δικαιολογώντας έτσι την σημερινή αμηχανία.

Τονίζοντας πως σαν ομάδα νιώθουν προδομένοι, ο Σερβετάς προσέθεσε πως «έτσι θα αντιδρούσαμε όποτε και να το μαθαίναμε», ενώ ο Χρήστος Κιούσης θέλησε να μιλήσει για αυτό από τον ρόλο του πατέρα.

«Ξέρετε, είμαστε και γονείς. Θα μπορούσε η κόρη μου να είναι η κοπέλα που της έχει συμβεί αυτό. Βρέθηκα στη θέση να την πάρω τηλέφωνο, να την προειδοποιήσω για όσα θα διαβάσει σήμερα. Της είπα ‘δεν θέλω να σου περάσει από το μυαλό ότι μπορεί να ήξερε ο πατέρας σου κάτι τέτοιο, όχι για τρεις ώρες, αλλά για ένα λεπτό, και να μην έκανε κάτι για αυτό».