Από το πρωί, Με μια σειρά από stories στο προφίλ του Ηλία Γκιώνη στο Instagram, ξαναφέρνουν την υπόθεση του revenge porn και πάλι στον δημόσιο διάλογο. Συγκεκριμένα, μια πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου της εκπομπήςΡάδιο Αρβύλα, καταγγέλλει πως μετά τον χωρισμό τους, εκείνος ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες της σε site πορνογραφικού περιεχομένου. Πρόκειται για 300 φωτογραφίες, με το ένα βίντεο να έχει φτάσει τις 99.300 προβολές. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κοπέλα μόλις το συνειδητοποίησε, προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία, με τον Παναγιωτόπουλο να αποφεύγει τη σύλληψη, καθώς βρισκόταν στην Αλόννησο. 

Με τα βίντεο να βρίσκονται ακόμα online, ο ίδιος, ένα χρόνο μετά, προσπάθησε να την προσεγγίσει, λέγοντάς της πως θέλει να τη βοηθήσει οικονομικά. Σε κάποιο σημείο, μάλιστα, της είπε ακόμα και πως θέλει να την παντρευτεί.

Εν τέλει, “σε μια δια ζώσης συνάντηση εκείνος είπε ότι θα παντρευτεί μια κοπέλα που γνώρισε πριν 15 ημέρες και δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της και ούτε να τα βρουν εξωδικαστικά σε μια υπόθεση που ήταν εκείνος κατηγορούμενος”

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο κ.Παναγιωτόπουλος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, δηλώνοντας ότι έκανε επέμβαση και δεν μπορούσε να μετακινηθεί, γεγονός που σύμφωνα με την αρχική καταγγελία “δεν ήταν αληθές, καθώς τρεις μέρες πριν τη δίκη ταξίδεψε και κυκλοφορούσε δημόσια στο νησί με το μηχανάκι του”. 

Σε μετέπειτα stories, χρήστρια του Instagram αναφέρει πως έχει “πειράξει” και την ίδια ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, τότε που έκανε ραδιόφωνο: “Προσπάθησε δυο φορές να με φιλήσει παρά τη θέλησή μου στο αμάξι και απλά έφυγα”. Επόμενη μαρτυρία αναφέρει πως στην Αλόννησο είναι κοινό μυστικό πως έστελνε φωτογραφίες των γεννητικών του οργάνων (dick pics) σε ανήλικα 16 και 17 ετών. 

Σε κάθε περίπτωση, η καταγγελία έχει ήδη μετουσιωθεί hashtags, #radioarvyla και #cancelradioarvyla, με τους χρήστες να απαιτούν την τοποθέτηση τόσο των Ράδιο Αρβύλα γενικώς, όσο και του Αντώνη Κανάκη, ο οποίος με κάθε ευκαιρία επιλέγει να υπερασπιστεί δημόσια τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη γυναικεία ενδυνάμωση και να εναντιωθεί στην κουλτούρα του βιασμού, μέρος της οποίας είναι και το revenge porn.