Δεν είναι υπερβολικό να πούμε ότι τα κινούμενα σχέδια της Disney και γενικότερα οι ήρωές της, βοήθησαν στη διαμόρφωση των χαρακτήρων πολλών παιδιών μέσα στα χρόνια. Τι εννοούμε: μερικά από τα πιο αξιολάτρευτα ζωάκια με τα μεγάλα μάτια και τα ευγενικά χαμόγελα, μας δίδαξαν πώς να είμαστε στοργικοί, γενναιόδωροι και καλοί απέναντι στα ζώα μακριά από την οθόνη μας, δηλαδή στην πραγματική ζωή. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που τόσοι πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να δουν τα αγαπημένα τους κατοικίδια ως πολύχρωμα κινούμενα πλάσματα από τον κόσμο της Disney.

Μία 23χρονη καλλιτέχνης από την Ολλανδία, η Isa Bredt, έχει κάνει το χόμπι του επάγγελμα και την επιθυμία πολλών, πραγματικότητα. Είναι ο άνθρωπος πίσω από τον διάσημο λογαριασμό στο Instagram που ονομάζεται “Pet Disneyfication” και από το 2014, μεταμορφώνει τις εικόνες των followers σε εικονογραφήσεις σε στιλ… Disney. Τις περισσότερες φορές, βλέπουμε ζωάκια που είχαν κακοποιηθεί αλλά πλέον ζουν ή ψάχνουν για μια καλύτερη ζωή.

Συλλέξαμε μερικά από τα καλύτερα σχέδια με γάτες, σκύλους, κουνέλια και πολλά άλλα από τον λογαριασμό του και ένα είναι σίγουρο, πολλά από αυτά τα όμορφα ζωάκια θα μπορούσαν να είχαν πρωταγωνιστήσει στις διάφορες ταινίες που μας μεγάλωσαν.