Ο Τζέιμς Κόρντεν έκανε μια μίνι παρωδία του ντοκιμαντέρ Beatles: Get Back σε ένα νέο σκετς για το The Late Late Show, που για κάποιο λόγο έχει πάρει και βραβείο. Όχι το σκετσάκι, η εκπομπή.

Ο ηθοποιός, κωμικός και παρουσιαστής κυκλοφόρησε ένα σύντομο κλιπ στο οποίο υποδύεται έναν χαρακτήρα που ονομάζεται Γκάρι Τραμπ, ο οποίος συμμετέχει στους Beatles και μας δείχνει ένα μέρος από την ηχογράφηση τους, καθώς προσπαθούν να γράψουν το θρυλικό “Let It Be”.

Ο Κόρντεν μοιράστηκε το κλιπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας, “προφανώς το Beatles: Get Back άφησε έξω ένα βασικό πρόσωπο”, αναφερόμενος φυσικά στον χαρακτήρα του που με μια ξανθιά περούκα με μουσάκι, ήθελε να προκαλέσει γέλιο. Το μόνο που κατάφερε να μας χαρίσει, βέβαια, ήταν κριντζ με το κιλό.

Στη συνέχεια παίζει μια σειρά από αποσπάσματα των δικών του τραγουδιών, όπως τα «Jerry the Jolly Yogini», «Omnipotent Jelicopter» και «(Three Little) Silly Sheep». Τρομερά αστείο λέμε.

https://t.co/89QVhhK2Os

Το πλάνα, που αποκαταστάθηκαν από τα αρχεία που «ξέθαψε» ο Πίτερ Τζάκσον, περικόπτουν τα υπάρχοντα αποσπάσματα από τη σειρά ντοκιμαντέρ που δείχνει τους Beatles και τα νέα πλάνα που δημιούργησε ο ίδιος ο Κορντέν. Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής απευθύνεται στον Τζον Λένον, λέγοντας: «Φτύνω διαμάντια εδώ, Τζον».

Τέλος, κελείνει το κλιπ τραγουδώντας τρία ψεύτικα κομμάτια: «Chicken Tonight», «Potato Waffles» και «I Am The Kumquat» και ζητά συγγνώμη που έπαιρνε «πολλά ναρκωτικά».

Ναι, τι;