Πρόκειται για 29χρονη, μητέρα τριών παιδιών από την περιοχή της Άβαντος, στην Αλεξανδρούπολη, η οποία στις 5 Δεκεμβρίου επισκέφτηκε εσπευσμένα το τμήμα επειγόντων του πανεπιστημιακού γενικού νοσοκομείου της πόλης με τον σύζυγό της, λέγοντας ότι έπεσε από σκάλα, σύμφωνα πάντα με το thrakinea.gr.  Οι γιατροί άμεσα έκαναν εισαγωγή όπου και διαπίστωσαν ότι είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου, οι γονείς της προχώρησαν σε καταγγελία για πρόκληση σωματικών βλαβών από τον σύζυγό της, ο οποίος κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο είχε αποδώσει τον τραυματισμό της σε πτώση από σκάλα. Από την ιατροδικαστική έκθεση που ακολούθησε της καταγγελίας και ενώ η νεαρή μητέρα νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, προέκυψε ότι οι πολλαπλές κακώσεις που έφερε σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως η σύνθλιψη του ύπατος και η ρήξη σπλήνας, δεν είναι συμβατές με πτώση από σκάλα αλλά συνάδουν με ξυλοδαρμό.

Όμως όπως μετέδωσε το ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, η γυναίκα οδηγήθηκε βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο της πόλης γιατί είχε υποστεί ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της. Η 29χρονη υποβλήθηκε σε τέσσερα χειρουργεία, ενώ λόγω του ότι εντοπίστηκε θετική και στον κορωνοϊό νοσηλευόταν στη ΜΕΘ κορωνοϊού. Το βράδυ της Πέμπτης άφησε την τελευταία της πνοή.

Όπως μετέφερε ο ανταποκριτής της ΕΡΤ, υπήρχαν ενδείξεις για εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι, ωστόσο δεν υπάρξει κάποια καταγγελία στο παρελθόν για βία. Ωστόσο το βράδυ της Πέμπτης, αμέσως μετά τη γνωστοποίηση του θανάτου της 29χρονης, ο σύζυγός της εξαφανίστηκε. Για τα αίτια του θανάτου, αλλά και του τραυματισμού της 29χρονης θα διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή.