Προβοκάτορα και προβοκατόρισσα, γειά σου. Ξέρω, ξέρω, έχεις συνηθίσει να διαβάζεις εδώ άρθρα που σε αφορούν με χιούμορ και άποψη. Για την επικαιρότητα, για την κοινωνία, για σειρές, μουσικές, τα πάντα όλα. Τα παιδιά εδώ κάνουν καλή δουλειά και δεν θα μπλέξω στα χωράφια τους. Θα μοιραστώ απλά με τους ενήλικες καπνιστές τη νέα μου συνήθεια. Ποια είναι αυτή; Η νέα συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE και οι ράβδοι καπνού iD. Μια συσκευή που κάθε ενήλικος καπνιστής αξίζει να έχει. Ρωτάς γιατί; Έχω κάνει έρευνα και θα σου κάνω «δεκαρικάκια» γιατί προτιμώ το PULZE.

Αρχικά, το παίρνεις, να πούμε, στο χέρι σου και ανεβαίνεις 3 στάτους. Πολλά κιλά ντιζάιν. Το κρατάς και λες: «Ρε στο Παγκράτι ήμουν, πώς βρέθηκα στο Μιλάνο;». Μικρό, κομψό, όλα σε μία συσκευή, που πάει να πει ότι δεν χρειάζεσαι ξεχωριστή συσκευή φόρτισης. Δεν ενοχλεί πουθενά. Το παίρνεις παντού, χωράει παντού: τσέπη, τσάντα, παλτό.

Το δεύτερο που ξεχώρισα είναι τα χρώματα. Για αρχή, ρίξε μια ματιά στο χρυσαφένιο, όπως το λέω εγώ, ή Copper. Δε θες το copper; Πάρε το Silver. Πιο κυριλέ, φάση ότι κάτι γίνεται. Σακάκι, μοκασίνι, πάνω-κάτω «Ηρώδειο». Προχωράς στην Τσακάλωφ και είσαι ένας ακόμα. Βγάζεις το Silver και ξεχωρίζεις αμέσως. Σε βλέπει ο κόσμος και λέει: «Ωωωω! αυτός είναι απασχολημένος».

Άλλο βασικό, χρόνος. Βάζεις πρίζα, 90 λεπτάκια, παπ έτοιμος. Έως 20 συνεχόμενες χρήσεις μπροστά σου σαν άνθρωπος, να πούμε. Και με το πάτημα ενός κουμπιού, ε; Όχι σαν τα άλλα, ξέρεις αυτά που είναι φάση «άστο λίγο στην αρχή», «μέτρα μέχρι το 4», «τράβα το τσοκ να πάρει μπρος». Όχι. Εδώ όλα γίνονται αμέσως. Πατάς κουμπί, παπ, έτοιμο. Λεβεντιά καμαρωτή. Ασυνήθιστα πρακτικό για εσάς τους ενήλικες καπνιστές που τα θέλετε απλά. Και όσον αφορά το καθάρισμα; Παιχνιδάκι.

«Και μια στιγμή, ρε μεγάλε», θα πεις, προβοκάτορα και προβοκατόρισσα.  «Αυτές οι συσκευές παράγουν μυρωδιά. Δηλαδή τι φάση;». Ε λοιπόν, αυτή έχει λιγότερη μυρωδιά για μια ασυνήθιστα διακριτική εμπειρία. Βάζεις τη ράβδο καπνού iD, στη γεύση που προτιμάς,  πανεύκολα με μια κίνηση και δεν χρειάζεται να προβληματίζεσαι για τίποτα άλλο.  Και τι Θες; Έντονη και πλούσια γεύση; Την έχει. Rich Bronze. 

Θες κάτι πιο ήπιο; Balanced Blue. Είσαι έξω με πρόσωπο, θες μια φρεσκάδα; ΜΠΟΥΜ  παίρνεις το ICE με γεύση μέντα. Είσαι έξω με πρόσωπο αλλά θες και να κάνεις και το γούστο σου γιατί δε βγαίνεις και συνέχεια; Capsule Polar για να ρυθμίζεις μόνος σου πότε θες μέντα και πότε όχι.

Αλλά ξέρω. Υπάρχουν ανάμεσα σας και οι πιο δύσπιστοι. Εκείνοι που καλοπροαίρετα θα αναρωτηθούν: «Φτάνουν όλα αυτά για να είσαι τοπ προϊόν;». Ναι παίχτη, φτάνουν. Αλλά επειδή τα iD έχουν την υπογραφή των δημιουργών της Davidoff, άρα καταλαβαίνεις ότι τα παιδιά είναι άπλες και κιμπάρηδες, σου έχουν κι άλλο. Δύο επίπεδα θέρμανσης. Το Standard για μια έντονη γευστική εμπειρία και το Eco για μία πιο ήπια.

Εγώ, μαγκάκια, αυτά είχα να πω. Τώρα αν κάποιος έχει ακόμα απορίες, επειδή εγώ τα λέω μόνο μια φορά, παίρνει το call center της PULZE και του λύνουν όλες τις απορίες. Επίσης, δεν ξεχνάμε ότι τα προϊόντα αυτά απευθύνονται σε ενήλικους καπνιστές! Και τι άλλο δεν ξεχνάμε; Ότι πρέπει διαρκώς να αναζητούμε τη βελτίωση στη ζωή μας και να κάνουμε τη διαφορά.