Υπάρχουν δυο σημεία στα οποία ενώνονται όσοι αγαπούν και όσοι δεν αγαπούν και τόσο τα Χριστούγεννα: τα δώρα και τα resolutions της χρονιάς που έρχεται. Κυρίες και κύριοι, έχουμε να σας πούμε πως η λύση και για τα δυο βρίσκεται στα καταστήματα Intersport. 

Σε όλους αρέσουν τα δώρα και όλοι φανερά ή κρυφά θέτουν στόχους για τη νέα χρονιά. Αυτή “η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας” μοιάζει να είναι όλο και πιο κοντά κάθε Δεκέμβριο, ορίζοντας τη νέα χρονιά ως εκείνο το σημείο καμπής. Τον χρόνο στον οποίο θα γίνει η υπέρβαση που θα μας οδηγήσει στο να είμαστε πιο υγιείς, πιο παραγωγικοί, πιο δραστήριοι, πιο εμείς όπως μας ονειρευόμαστε. Εν τω μεταξύ, τα δώρα μας στους δικούς μας ανθρώπους είναι ο τρόπος μας να τους δώσουμε το κίνητρο για τα δικά τους resolutions. Προφανώς και μπορούμε να μαντέψουμε λίγο πολύ ποιοι είναι οι στόχοι των πλασμάτων που έχουμε επιλέξει, και σε αυτή τη βάση επιλέγουμε τα δώρα μας σε αυτούς. 

Τα καλά νέα είναι πως δεν χρειάζεται κόπος για να βρεις τα σωστά δώρα για τα σωστά άτομα. Η Intersport γίνεται και φέτος η λύση για την πιο εύκολη και με σίγουρη επιτυχία επιλογή όλων μικρών θησαυρών που “κρυφτούν” κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Κάτι σαν χώρα των θαυμάτων, αλλά με δώρα. 

Γιατί πού αλλού θα βρεις αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο για τον φίλο σου που αποφάσισε πως από αυτά τα Χριστούγεννα θα “εθιστεί” στο runnner’s high και για την κολλητή σου που κατέληξε στο ότι ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσει skate; Ξέρεις, μπορείς να του αγοράσεις το πατίνι, για να γίνει σίγουρη η αρχή. Στον μπαμπά σου, που όλο λέει πως το μοναδικό του κίνητρο να γυμναστεί, είναι να βρεθεί ως δια μαγείας ένας πάγκος γυμναστικής μέσα στο σπίτι. Στη μικρή σου ανιψιά που θεωρείς πως πρέπει από μικρή ηλικία να μάθει τη σημαντικότητα της ενυδάτωσης και ποιος μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος από ένα ωραίο μπουκάλι για το νερό της; Στην Intersport θα βρεις και εσύ το δικό σου δώρο-κίνητρο να ξεκινήσεις yoga, μπας και βγει αυτό το bullet από τη λίστα με τα resolutions κάθε χρόνο. Ποιο είναι αυτό; Τα κολάν και τα tops, που είναι απαραίτητα. Όσο για τον κολλητό, που τα Σάββατα μετά το απόγευμα θέλει να χάνεται με την παρέα του στο 5×5 και να νιώθει κάτι σαν καλοπληρωμένος ποδοσφαιριστής; Χρειάζεται καινούργια παπούτσια και δεν το ξέρει, αλλά ευτυχώς το ξέρεις εσύ. 

Ναι, τα Intersport είναι όντως η Wonderland των δώρων φέτος και μια ματιά στο intersport.gr θα σε πείσει.