Το “Le Clitoris” είναι ένα άριστο αισθητικά μίνι ντοκιμαντέρ -και πολύ κατατοπιστικό- που καταφέρνει να περάσει το μήνυμά του μέσω ενός αξιολάτρευτου animation. Και αυτό στις μέρες μας είναι δύσκολο, ειδικά αν σκεφτούμε πόσες άχρηστες πληροφορίες περνούν μέσα σε λίγα λεπτά μπροστά από τα μάτια μας. Πραγματικά, οι έφηβοι, ακόμα και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, μπορούν να μάθουν πολλά, αν και δεν είναι ακριβώς ένας οδηγός για σεξ. Γιατί θυμηθήκαμε ξαφνικά το “Le Clitoris”; Γιατί το κοινό του Provocateur στο Instagram φημίζεται για το χιούμορ του.

Το ντοκιμαντέρ, λοιπόν, δίνει έμφαση σε κάτι που οι περισσότεροι άντρες γνωρίζουν από λίγο έως καθόλου: την κλειτορίδα. Μέσα σε 3 λεπτά και κάτι, όλοι μας, αγόρια και κορίτσια, θα συνειδητοποιούν πόσο σημαντική είναι και γιατί όχι, να καταλάβουμε καλύτερα με ποιον τον τρόπο θα ικανοποιήσουμε το ταίρι μας. Και οι δύο κερδισμένοι θα βγείτε.

Η Lori Malépart-Traversy, με το γαλλικό “Le Clitoris”, παραγωγής του 2016, αφηγείται μία ουσιαστική ιστορία, χρησιμοποιώντας ένα απλό κινούμενο σχέδιο. Είναι ενδιαφέρον ότι χρησιμοποιεί μόνο ροζ, μαύρο και άσπρο για να πει την ιστορία και καταφέρνει να κάνει την κλειτορίδα απίστευτα αξιολάτρευτη -μεταξύ μας, πάντα ήταν.

Η κλειτορίδα είναι το μόνο όργανο του ανθρώπινου σώματος που είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στην ευχαρίστηση. Σε αυτό το χιουμοριστικό και διδακτικό ντοκιμαντέρ κινουμένων σχεδίων, μπορείτε να ανακαλύψετε την παραγνωρισμένη ανατομία της κλειτορίδας αλλά και την άγνωστη ιστορία της.