O Κέβιν Χαρτ με τον Γουέσλεϊ Σνάιπς παίζουν σε ένα μικρό διαμαντάκι του Netflix. 7,6 βαθμολογία στο IMDb. Επτά επεισόδια, όχι αναγκαστικά ωριαία (δεν κάνουν κοιλιά) και με πολλά, πάρα πολλά twists. Γιατί πιστεύεις ότι ξέρεις τι έχει συμβεί από το δεύτερο επεισόδιο και το αποκαλείς προβλέψιμο. Μέχρι που μπαίνει ο Μπίλι Ζέιν ως μαφιόζος Έλληνας και το παιχνίδι ανατρέπεται.

https://t.co/78vPIlXh0Z

Θριλεράκι όπου η τύχη του πρωταγωνιστή πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο Κέβιν Χαρτ είναι ένας λαοφιλής κωμικός που γεμίζει στάδια και παίζει σε blockbuster με την Μέριλ Στριπ. Κατάγεται από την Φιλαδέλφεια και το πάλαι ποτέ φτωχόπαιδο επιστρέφει στα πάτρια εδάφη και συναντιέται με το μαύρο πρόβατο της οικογένειας, τον μεγαλύτερο αδελφό του Κάρλτον. Bro μου, τότε αρχίζουν τα προβλήματά του.

Μια βραδιά με σφηνάκια και γνωριμίες καταλήγει σε βατερλώ με ένα γυμνό γυναικείο πτώμα στο κρεβάτι του διάσημο σταρ. Κι εκεί μπαίνει το ηθικό ερώτημα “πόσο μακριά μπορεί να φτάσεις κανείς για να προστατέψει την εικόνα, την επωνυμία, τον τραπεζικό του λογαριασμό και το μέλλον του”. Ουσιαστικά, πόσο άμεμπτος θέλει κάποιος να εμφανίζεται στο κοινό του. Αυτό να ξέρετε καταντά ψυχωτικό. Θα το διαπιστώσετε και στη σειρά αλλά ίσως και στην πραγματική ζωή.

Μπορεί να σε ξενυχτήσει με τα άπειρα cliffhanger endings, είναι βίαιο, η πλοκή οκ δεν είναι και τόσο καινοφανής (δεν θα κάνω spoiler, αλλά, οκ είναι βιβλική ιστορία) και θα μετράτε πτώματα. Αξίζει σίγουρα για το cameo  του Κρις Χέμσγουορθ και για να καταλάβετε τι σημαίνει entourage χολιγουντιανών διασημοτήτων.

Ο Γουέσλεϊ Σνάιπς δεν ξέχασε να παίζει στη φυλακή κι αυτό είναι ευχάριστο να το βλέπεις. Δίνει πάντα στον χαρακτήρα του άπειρες αποχρώσεις. Και για να δικαιολογήσουμε και τον τίτλο: Μπίλι Ζέιν σε ρόλο Έλληνα γκάνγκστερ που απαιτεί έξι εκατομμύρια από τον Κιντ για να εξαφανίσει το πτώμα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου. Ο Άρη όμως έχει και δυο αδέλφια. Τον Κρις Διαμαντόπουλος (τι αποκάλυψη και στο Red Notice) που μένει στον Καναδά και μιλά άπταιστα ελληνικά σε όλα τα επεισόδια της σειράς ως Σάββας  και τον Νίκο (Τζον Άλες) που παίρνουν τηλέφωνο τον Άρη συχνά. Και ακούγεται ως ήχος κλήσης το κομμάτι «Ο Άρχων της Λειτουργίας» από τον Αποκάλυψις. Περηφάνια.