Η γνωστή μαγική παρέα επιστρέφει. Μάγοι και μάγισσες όλου του κόσμου υψώστε τα ραβδιά σας. Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, η Έμα Γουότσον και ο Ρούπερτ Γκριντ, μαζί  φυσικά με τα υπόλοιπα μέλη του καστ των 8 ταινιών,  κάνουν το δικό τους reunion και όπως καταλαβαίνετε, θα γίνει ένας μικρός χαμός. Πίσω φυσικά από αυτό το εγχείρημα βρίσκεται το HBO Max.

Σε λίγες μέρες από τώρα, λοιπόν, θα ζήσουμε ξανά λίγη από τη μαγεία του Χάρι Πότερ, αφού την Πρωτοχρονιά θα είναι στον «αέρα» του HBO Max το special επεισόδιο της σειράς για τα 20 χρόνια από την πρώτη ταινία του franchise. Για το λόγο αυτό, εμείς προτείνουμε να ξεκινήσετε από τώρα την προετοιμασία σας και να παρακολουθήσετε από την αρχή τις ταινίες για να μπείτε στο κλίμα. Όπου να’ ναι άλλωστε, το γράμμα από το αγαπημένο μας σχολείο θα φτάσει στην πόρτα σας.

Tο Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, θα μοιάζει αρκετά με το reunion των Friends που είδαμε πριν από λίγους μήνες και στην ουσία οι πρωταγωνιστές θα μιλούν για τις εμπειρίες τους και όχι μόνο. Θα μάθουμε λοιπόν για το πώς οι αγαπημένοι μας τριάδα, ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, o Ρούπερτ Γκριν και η Έμα Γουάτσον κατάφεραν να κερδίσουν τον Βόλντεμορ και να αποκαταστήσουν την τάξη στον μαγικό κόσμο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ με μερικές λεπτομέρειες που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε.

Όπως καταλαβαίνετε, η επιστροφή στο Χόγκουαρτς αναμένεται να συγκινητική, καθώς, εκτός από από τους βασικούς χαρακτήρες, θα δούμε και. τους: Ελένα Μπόναμ Κάρτερ (υποδύθηκε την Μπέλατριξ Λεστρέιντζ), Ρόμπι Κόλτρεϊν (Ρούμπεους Χάγκριντ), Ρέιφ Φάινς (Βόλντεμορτ), Γκάρι Όλντμαν (Σείριος Μπλακ), Ιμέλντα Στάντον (Ντολόρες Άμπριτζ), Τομ Φέλτον (Ντράκο Μαλφόι), Μαρκ Γουίλιαμς (Άρθουρ Ουέσλι), Μπόνι Ράιτ (Τζίνι Ουέσλι), Μάθιου Λιούις (Νέβιλ Λονγκμπότομ) και Εβάνα Λιντς (Λούνα Λάβγκουντ). 

https://twitter.com/hashtag/ReturnToHogwarts?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw