Η βραβευμένη με Όσκαρ, Οκτάβια Σπένσερ, αποκάλυψε ότι το φάντασμα ενός παλιού σταρ του Χόλιγουντ, ττου οποίου δεν γνωρίζει το όνομά του, διαμένει στο σπίτι της. Κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στο «Ellen DeGeneres Show», η σταρ που πρωταγωνιστεί στο Hidden Figures είπε ότι «μεγάλωσα παρακολουθώντας Γουέστερν, και αγόρασα αυτό το σπίτι, που ανήκε σε έναν τύπο που έκανε Γουέστερν. Το φάντασμά μου μπορεί να με στοιχειώνει, αλλά δεν με κυνηγά. Έχουμε τα όριά μας» είπε η Σπένσερ.

https://t.co/oaAmWIwVZL

«Το αγαπώ γιατί κατά κάποιο τρόπο ξεκαθαρίζει τους κακούς ανθρώπους που δεν θα έπρεπε να είναι εκεί. Τους διώχνει», είπε η ηθοποιός για το φάντασμα με το οποίο συγκατοικεί και την προστατεύει. «Αν κάποιος δεν θέλει να ξαναέρθει στο σπίτι μου, ξέρω ότι δεν ανήκει σ’ αυτό. Αν όμως ένα άτομο μου πει: “Ω, το σπίτι σου είναι τόσο φιλόξενο. Είναι τόσο υπέροχο”, τότε ξέρω», πρόσθεσε.

https://t.co/22kZfvwsJW

Στη συνέχεια η Έλεν ρώτησε αν η ηθοποιός έχει ζήσει τρομακτικά περιστατικά στο σπίτι. «Όταν φεύγω για πολύ καιρό είναι κάπως σκοτεινό» αστειεύτηκε η Σπένσερ. «Οι πόρτες κλείνουν, τα φώτα σβήνουν από μόνα τους» είπε. Το περίεργο είναι ότι και η Έλεν της είπε ότι πιστεύει σε στοιχειωμένα σπίτια και φαντάσματα.

Το καλό φάντασμα νευριάζει όταν η Οκτάβια Σπένσερ το αφήνει μόνο του για ώρες. Συμβαίνει και στο σκύλο μου, δεν είναι κάτι. Της σβήνει τα φώτα. Αυτά παθαίνεις όταν αγοράζεις ισπανική έπαυλη του 1927.Ακριβά τα ενοίκια αλλά δεν συγκατοικούμε με φάντασμα. Και κάποιος πρέπει να της μιλήσει για τους Ghostbusters. ​