Όταν ο Κέβιν Μακάλιστερ συνειδητοποιεί στην ταινία Home Alone ότι έχει ολόκληρο το σπίτι για τον εαυτό του, ενθουσιάζεται. Λογικό. Ποιο νεαρό άτομο δεν θα ενθουσιαζόταν όταν μαθαίνει ότι έχει ένα ολόκληρο σπίτι στη διάθεσή του για να κάνει ό,τι θέλει, ό,τι ώρα θέλει; Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, ο Μακόλεϊ Κάλκιν να έχει φτάσει τα 41 και να πονάει κάθε φορά που σας το υπενθυμίζουμε, όμως μην ανησυχείτε, σας έχουμε καλά νέα, εκτός από φυσικά τα κακά: ότι μεγαλώσατε δηλαδή.

Τώρα μπορούν όλοι να βιώσουν τη χαρά που βίωσε και ο μικρός τότε Κέβιν με μια διαμονή στο αυθεντικό σπίτι της οικογένειας Μακάλιστερ στο Σικάγο (χωρίς τους διαρρήκτες), το οποίο διατίθεται προς ενοικίαση Airbnb αυτά τα Χριστούγεννα. ΟΚ, μας πέφτει λίγο μακριά αλλά αν θέλετε να ζήσετε με διαφορετικό τρόπο αυτές τις γιορτές, τότε είναι μια καλή και ίσως ακριβή ευκαιρία για να ζήσετε το αμερικανικό όνειρο όσο τα φωτάκια στο δέντρο πίσω σας αναβοσβήνουν.

via GIPHY

Κακά τα ψέματα, είναι το τέλειο μέρος για να φάτε κακό αλλά γευστικό φαγητό, παγωτό από κατευθείαν από την μεγάλη συσκευασία και να παρακολουθείσετε αηδίες στην τηλεόραση όλη τη νύχτα. Ένοχη απόλαυση λέγεται αυτό. Το πρωί, μάλιστα, θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε μετά το καθιερωμένο σας ξύρισμα και φημισμένο aftershave του Πίτερ Μακάλιστερ. Πόσο θα σας κοστίσει; Περίπου 30 ευρώ την βραδιά για τέσσερις επισκέπτες.

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε, οι ενοικιαστές θα έχουν ένα υπέροχο δείπνο με μακαρόνια και τυρί Kraft (ναι, με τα γνωστά κεριά αναμμένα) και την καλύτερη πίτσα του Σικάγο. Επίσης, θα βρουν τις φημισμένες παγίδες, μια πραγματική ταραντούλα (αυτό ίσως δεν χρειαζόταν) και «άφθονες ευκαιρίες να ουρλιάξετε μπροστά από τον καθρέφτη». Αν επιθυμούσατε ποτέ να φορέσετε σε κάποιον ένα κοτόπουλο, τώρα είναι η ευκαιρία σας.

Η διαμονή στο Ιλινόις (η οποία είναι μόνο για μία νύχτα, στις 12 Δεκεμβρίου) έρχεται στο πλαίσιο της νέας ταινίας Home Sweet Home Alone, την οποία οι επισκέπτες θα απολαύσουν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Τίμιο. Μπορείτε να ζητήσετε να κάνετε κράτησή σας από τις 7 Δεκεμβρίου εδώ