Ό,τι είχαμε κανονίσει το ΣΚ ακυρώνεται, αφού το δεύτερο μέρος του πέμπτου και τελευταίου κύκλου του “La Casa de Papel” είναι διαθέσιμο από σήμερα, Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου. Ο τελευταίος κύκλος, όπως νιώσαμε στο πετσί μας πολύ καλά, διακόπηκε στη μέση, τον Σεπτέμβριο και αυτό που περιμέναμε, η συνέχεια, είναι επιτέλους εδώ. Σε άλλα νέα, ο επίλογος της σειράς-φαινόμενο, που μας έκανε να τελειώνουμε τη μια σεζόν μετά την άλλη σε λίγες ώρες, είναι πια γεγονός. 

Μπορεί να μην την έχουμε δει ακόμα, αλλά ψάχνουμε κάτι να μας κρατήσει ανυπόμονους για λίγο ακόμα Casa de Papel και το έχουμε. Έχει ανακοινωθεί ένα spin-off της σειράς, με τίτλο “Berlin”, το οποίο βρίσκεται ήδη στα σκαριά και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2003. Το spin-off θα κυκλοφορήσει το 2023, και θα εξερευνά την ιστορία του -για κάποιους- πιο παρανοϊκού και -για κάποιος άλλους- αγαπημένου μέλους της συμμορίας του Προφεσόρ. 

Να θυμήσουμε κάπου εδώ πως η Τόκιο της σειράς, κατά κόσμον Úrsula Corberó, είχε δώσει το δικό της μικρό σπόιλερ πριν ένα διάστημα, λέγοντάς μας πως το μόνο που έχουμε να περιμένουμε από αυτή τη σεζόν είναι… ΠΟΛΕΜΟΣ. Ε, δεν το λες και λίγο. 

Σε κάθε περίπτωση, ο δημιουργός της ισπανικής σειράς που γνώρισε την επιτυχία στο Netflix έχει εκφράσει την επιθυμία του να κάνει και άλλα spin-offs δημιουργώντας ένα ολόκληρο σύμπαν “La Casa de Papel”. 

Στα της τελευταίας σεζόν, ξέρουμε ήδη τι θα κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Απλώς φρόντισε να ενυδατώνεσαι. Και μην ξεχάσεις να βγάλεις βόλτα τον σκύλο. Τα λέμε τη Δευτέρα, πιθανότατα.