Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η “πρωτοβουλία” της Σάσας Σταμάτη να μπουκάρει στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου μαζί με μπράβους, η ίδια αποφάσισε με μια δημοσίευσή της στο Instagram να δώσει τη δική της πλευρά των γεγονότων. Κάτω από την ομπρέλα του “αυθορμητισμού” και της “τρέλας” της, δίνει τη δική της εκδοχή των γεγονότων, νιώθοντας πως από το πρωί γίνεται μια απόπειρα δολοφονίας του χαρακτήρα της. 

Θέλοντας, όπως λέει, όχι να απολογηθεί, αλλά να δώσει μια απάντηση σε όσους φίλους της βλέπουν μια “απίστευτη επίθεση εναντίον της”, η δημοσιογράφος αναφέρει πως ο λόγος που αντέδρασε είναι γιατί ένιωσε πως “στο όνομα της σάτιρας και της πλάκας είδε να προσβάλλονται οι Αρβανίτες και οι Μανδραίοι“. Σε άλλα νέα, από ό,τι φαίνεται, η δική της εκδοχή δεν έχει να κάνει με την αναφορά στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Και θα ρωτήσεις, εύλογα, που κολλάει, λοιπόν, η αναφορά στον Μελισσανίδη και θα σου απαντήσουμε πως δεν ξέρουμε και πως απορούμε και εμείς. Δηλώνοντας βέρα Αρβανίτσισα και κάτοικος Μάνδρας τόνισε πως δεν ανέχεται “να υπάρχει οποιαδήποτε σάτιρα που να παραπέμπει στην τραγωδία που ζήσαμε τέτοιες μέρες πριν από τέσσερα χρόνια με 23 δικούς μας ανθρώπους να χάνονται άδικα κια τραγικά”.

Σε ό,τι αφορά, την παρέα της, τους “μπράβους”, ανέφερε πως η μοναδική της συνοδεία είναι είναι η τρέλα της και το αυτοκίνητό της, και κάποιες φορές κανένας φίλος. Κανένα πρόβλημα, δε, δεν έχει, λέει με τη σάτιρα, καθώς υπήρξε τεράστια φαν του Χάρρυ Κλυνν και του Τζίμη Πανούση

Επειδή ρωτάτε, την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου τη βρήκε κακοστημένη και κιτς, ικανή να κάνει τα κόκκαλα των πραγματικών καλλιτεχνών της σάτιρας να τρίζουν. Κατά τα άλλα, διαβάστε ολόκληρη την τοποθέτησή της παρακάτω: 

Μετά μην ξεχάσετε να διαβάσετε την απάντηση ενός από τους “μπράβους” που ανέβηκαν στη σκηνή, όχι για να υποκλιθούν, αλλά για να τραμπουκίσουν. Θα τη βρείτε εδώ. Αν και μεταξύ μας, το καλύτερο σχόλιο το έκανε ο Τσουβέλας