Αν ο ελεύθερος χρόνος είναι η πραγματική πολυτέλεια της εποχής μας, οι περισσότεροι τον περνάμε στον καναπέ μας καταναλώνοντας τα καλύτερα (μερικές φορές και τα χειρότερα) πολιτιστικά προϊόντα της τηλεόρασης. Ανθολογίες, μίνι σειρές, δραματικές σειρές, true crime stories, sitcoms τα βλέπουμε όλα και συνδεόμαστε με βάση τoν αγαπημένο μας τηλεοπτικό ντετέκτιβ, το μυστήριο εκείνο που μας ξενύχτησε μέχρι να βρούμε τη λύση του, την ηρωίδα που θα στείλουμε ως meme στις φίλες μας και θα γράψουμε «ΕΓΩ».

Κι επειδή η πιο συχνή ερώτηση που κάνουμε στο γραφείο, στα ποτά με τους κολλητούς, στα οικογενειακά τραπεζώματα και στα social media είναι το «πες καμιά σειρά» αποφασίσαμε στο Provocateur.gr να δώσουμε απαντήσεις. Η στήλη «Ζωή, πες καμιά σειρά»  φιλοδοξει να σας προτείνει σειρές με καλογραμμένο σενάριο, υπέροχο καστ, ωραίες ερμηνείες και εξαιρετική σκηνοθεσία για να μην αποκοιμηθείτε στον καναπέ από βαρεμάρα.

Δεν θα κάναμε όμως ένα ακόμα review. Για το The Sinner η Ζωή πήρε βόλτα τον σκύλο της και μέσα σε λίγότερο από δύο λεπτά παρουσιάζει όσα πρέπει να γνωρίζεις για τον τέταρτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς, την οποία μπορείς να παρακολουθήσεις στην COSMOTE TV.

Στο πρώτο μας βίντεο μιλάμε για την τέταρτη σεζόν του The Sinner. Η τέταρτη και τελευταία σεζόν επιστρέφει και στο θρίλερ μυστηρίου και την αποκάλυψη των καλά κρυμμένων μυστικών της τοπικής κοινωνίας που αγαπήσαμε στις δυο πρώτες. Ο Χάρι Άμπροουζ, συνταξιούχος πλέον, οικειοθελώς, μετά την εξαιρετικά τραυματική 3η σεζόν, αναζητά την ηρεμία. Ωστόσο, το παρελθόν τον κυνηγά. Οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας είναι πάντα ικανοί να διαπράξουν το πιο αποτρόπαιο έγκλημα.

Εξαιρετικές ερμηνείες από Μπιλ Πούλμαν και Άλις Κρέμελμπεργκ και τρομερά επίκαιρο το σχόλιο για τον ρατσισμό των Αμερικανών (οικογένεια Μαλντούν) απέναντι στους Ασιάτες (οικογένεια Λαμ). Το υποψήφιο για Emmy The Sinner, που επιστρέφει με 4η σεζόν στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της COSMOTE TV.