Βραβείο εφευρετικότητας και υψηλής νοημοσύνης σκέφτονται να δώσουν οι αρχές στην Ιταλία σε έναν 50χρονο που έσκασε σε εμβολιαστικό κέντρο με ένα ψεύτικο χέρι σιλικόνης, κρύβοντας το πραγματικό του άκρο του πίσω από την πλάτη του. Σιγά μην κάθετε τώρα να μπλέκει με ψεύτικα πιστοποιητικά και αηδίες.

Φοράς ένα χέρι, κάνεις το εμβόλιο, παίρνεις το χαρτί σου και… φιλάκια. Άλλωστε, ποιος ξέρει τι έχουν μέσα αυτά τα εμβόλια. Κάτι τέτοιο σκέφτηκε μάλλον ο φίλος μας πριν πάει να «τρυπηθεί. Ο Αϊνστάιν της Ιταλίας είναι από την πόλη Μπιέλα και όπως διαβάζουμε, προσπάθησε να πείσει την νοσηλεύτρια να μη πει τίποτα και να σφυρίξει αδιάφορα. Δεν το έκανε.

via GIPHY

«Αν δεν ήταν τραγικό, θα ήταν κωμικό. Αλλά στην κατάσταση που ζούμε, με απώλειες ζωών, με τόσες οικονομικές δυσκολίες, πρόκειται πραγματικά για απαράδεκτη πράξη», δήλωσε ο Αλμπέρτο Τσίριο, πρόεδρος της περιφέρειας Πεδεμόντιο, στην οποία υπάγεται διοικητικά η πόλη Μπιέλα.

Τώρα, ο άντρας από πλαστικό θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της δικαιοσύνης. Μήπως θέλετε και εσείς να περάσετε μια βόλτα από το τμήμα; Αν ναι, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να κολλήσετε ένα ψεύτικο χέρι στον ώμο, να κρύψετε το κανονικό, να σας καταλάβει η νοσηλεύτρια από το χρώμα και την αφή και να σας καταγγείλει. Σιγά το πράγμα, στην Ελλάδα ζούμε.