Ένας μικρός χαμός έχει δημιουργηθεί από το πρωί μετά την γνωστοποίηση του «ντου» στη σκηνή του θεάτρου «Τζένη Καρέζη» από μια «ομάδα θεατών» με σκοπό να διακόψουν την παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου. Αυτόπτης μάρτυρας, μάλιστα, δημοσίευσε και βίντεο και μεταξύ των ατόμων που ανέβηκαν στη σκηνή, φαίνεται να είναι και η παρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη. Όπως αναφέρει ο σατιρικός ηθοποιός με tweet του, «στην χώρα που είναι πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια». Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τον μπράβο που συνόδευε την Σάσα Σταμάτη και του ζητήσαμε να μας εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.

https://twitter.com/zaralikos?ref_src=twsrc%5Etfw

 

Τηλεφωνική επικοινωνία:

«Κάτσε λίγο να πατήσω παύση ρε μπρο γιατί βλέπω The Punisher. Γαμώ τις σειρές, τα έχει όλα λέμε. Έτσι θέλω να γίνω και εγώ. Να τα βάζω με όλους και με όλα και να κερδίζω. Ξέρεις γιατί μου αρέσει τόσο αυτή η σειρά; Γιατί είναι ρεαλιστική και μιλάει για καθημερινά πράγματα: μπάτσες, τραμπουκισμούς, όπλα, ξέρεις τώρα τη φάση. Τράπερ ήθελα να γίνω και να παίξω στους Πρωταγωνιστές, αλλά τελικά έγινα μπράβος γιατί μου είπαν ‘Μήτσο, δεν έχεις λίρικς, έχεις όμως μεγάλες πλάτες’.

Τι θες να σου πω για τον Ζαραλίκο τώρα; Εσείς οι δημοσιογράφοι τα ‘φουσκώνετε’ όλα. Έτσι φουσκωμένο είναι και το μπράτσο μου. Πέτρα λέμε. Άκου να δεις τι έγινε. Μου λέει η Σάσα θα πάμε να δούμε τον Ζαραλίκο. Πάει και αυτή, χάλασε, σκέφτηκα. Όχι τίποτα άλλο, είχα γυμναστήριο εκείνη την ώρα. Πάμε λοιπόν με τις μασκούλες μας, τα έτσι και τα ωραία μας και καθόμαστε. Πότε ξεκινάει η ταινία την ρωτάω και αυτή με διορθώνει λέγοντάς μου ότι είναι παράσταση. ΟΚ, λέω, δε γ@μιετ@ι, θα περάσει. Είχα καιρό να πάω θέατρο, από το Δημοτικό. Με πήγαν με το ζόρι δηλαδή λόγω του σχολείου.

Ξεκινάει αυτός ο Ζαραλίκος που λες να κάνει τα αστεία του. Αριστερό χιούμορ τώρα, ξέρεις, πολύ μέτριο και για χαζούς. Πάμε ρε Σάσα σε κανά Σεφερλή της λέω να γελάσουμε λίγο, να μορφωθούμε κιόλας. Κάτσε εκεί και μην μιλάς μου λέει. Για κάνα μισάωρο είχα μείνει το στόμα ανοιχτό. Δεν πίστευα σε αυτά που άκουγα, δεν τα χωρούσε το μυαλό μου. Μιλάμε δεν καταλάβαινα Χριστό και όταν δεν καταλαβαίνω κάτι φορτώνω άσχημα, νευριάζω τρελέ μου. Σε μια φάση μου λέει η Σάσα να σηκωθώ. Κάτσε ρε Σάσα της λέω, ούτε στα μισά δεν είμαστε, έχω πληρώσει εισιτήριο. Όχι, σήκω να ανέβουμε στη σκηνή μου λέει. Ωραία σκέφτηκα, δεν είμαι μόνο εγώ που δεν καταλαβαίνει τα αστεία του Ζαραλίκου.

Ανεβαίνουμε πάνω στη σκηνή και του λέω του τύπου ότι είναι απαράδεκτος και ότι θέλω τα λεφτά μου πίσω. Τότε η Σάσα άρχισε να λέει κάτι για τον Μελισσανίδη και ότι είναι φίλος του Ζαραλίκου και κάπου εκεί κόλλησα. Είμαι ΑΕΚ, δεν το κρύβω. ‘Θα κάνει καμία μεταγραφή τον Γενάρη ο Τίγρης εσύ που τα ξέρεις από μέσα;’ ρωτάω τον Ζαραλίκο. Τίποτα αυτός, ζητούσε να ηρεμήσουμε. Είναι ντροπαλός σκέφτηκα, πρέπει κάπως να σπάσω τον πάγο. Γενικά μου αρέσει να σπάω πράγματα. Τότε άρχισα να φωνάζω ‘γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια πέντε έξι φορές. Μαζεύτηκε ο Ζαραλίκος, ίσως το παράκανα. Σκάσε μου λέει η Σάσα, δεν καταλαβαίνεις ότι δεν είναι αστείο; Το ξέρω της λέω, αφού σου είπα να πάμε Σεφερλή και δεν με άκουσες.

Αυτό έγινε, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε όλος αυτός ο χαμός. Ήταν απλά μια κακή παράσταση με επιφανειακό χιούμορ και θέλαμε τα λεφτά μας πίσω».

*Το κείμενο αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας