Αν μπείτε στο Twitter, θα δείτε να τρεντάρει ο Χριστόφορος Ζαραλίκος και αυτό γιατί, όπως αναφέρει ο ίδιος σατιρικός ηθοποιός, «στην χώρα που είναι πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια».

Τι ακριβώς έγινε; Ο κωμικός είχε παράσταση στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», όταν μια «ομάδα θεατών» ανέβηκε στη σκηνή με σκοπό να την διακόψει. Αυτόπτης μάρτυρας δημοσίευσε μάλιστα και βίντεο και αναφέρει ότι το «ντου» έγινε μόλις ο Χριστόφορος Ζαραλίκος έκανε ένα αστείο για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μεταξύ των ατόμων που βλέπουμε πάνω στη σκηνή, είναι και η Σάσα Σταμάτη, η οποία, μάλλον, δεν αντέχει την σάτιρα.

https://twitter.com/kmitsotakis?ref_src=twsrc%5Etfw

Σε ένα σημείο, μάλιστα, η παρουσιάστρια φαίνεται να του φωνάζει πως «είναι φίλος του Μελισσανίδη» με τον κωμικό, καθόλη τη διάρκεια του βίντεο, να κρατάει την ψυχραιμία του. Όπως βλέπουμε, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος επιχειρεί να ηρεμήσει τα πνεύματα ενώ παράλληλα προσπαθεί να συγκρατήσει και την οργή του κοινού, λέγοντας πως «θα βγουν οι άνθρωποι αφού δεν τους αρέσει».

Πόση δημοκρατία να αντέξουμε πια σε αυτή τη χώρα;

https://twitter.com/zaralikos?ref_src=twsrc%5Etfw