Αυτή τη σεζόν, ο Πάνος Βλάχος συμμετέχει στην παράσταση “Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού”. Με αυτή την αφορμή, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή του OPEN, “Ποιος είναι πρωινιάτιο”. Αυτό που συνέβη στη συνέντευξη αυτή είναι “τυπικός Πάνος Βλάχος”. Σε άλλα νέα, ο ηθοποιός, για ακόμα μια φορά εξέφρασε όλα όσα σκεφτόμαστε όλοι χωρίς περιστροφές. 

Το θέμα των ημερών, είναι η αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την παράσταση “Ρινόκερος”, η οποία στο μεταξύ, θα συνεχίσει τη θεατρική πορεία της με πρωταγωνιστή τον Αιμιλιανό Σταματάκη. Παρόλα αυτά, η αποχώρηση αυτή συνεχίζει να απασχολεί και να γίνεται αντικείμενο συζητήσεων και να βρίσκει τη θέση της στη λίστα με ερωτήσεις συνεντεύξεων. Αυτό φαίνεται να μην αρέσει και πολύ στον Πάνο Βλάχο, ο οποίος δεν δίστασε να το κάνει κάτι παραπάνω από σαφες. 

«Είμαι ανοικτός στις αλλαγές. Δεν αγχώνομαι με την κατάσταση γύρω μας, Δεν φοβάμαι και δεν πρέπει κανείς να φοβάται. Θέλω να μείνω μακριά από τον διχασμό, τον φόβο και το μαδομ@υνι που γίνεται. Θέλω να βρίσκω τι μπορεί να με κάνει να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους και όχι να απομακρυνθώ», απάντησε αρχικά σε ερώτηση για το αν πιάνει τον εαυτό του να αγχώνεται με τη νέα έξαρση της πανδημίας και την άυξηση των κρουσμάτων στη χώρα.

Μετά ωστόσο, κλήθηκε να σχολιάσει την φράση του Γιάννη Κακλέα, αναφορικά με την παράσταση “Ρινόκερος”, “ουδείς αναντικατάστατος”. 

«Η ατάκα του Γιάννη Κακλέα, ουδείς αναντικατάστατος για τον Άρη Σερβετάλη, είναι πολύ σημαντική για να την αμφισβητήσει ο Πανούλης ο Βλάχος. Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, ναι. Πιστεύω ότι επιτελείται ένα έγκλημα από τους έχοντες το μαρκούτσι και τις εκπομπές αυτό το διάστημα. Γιατί προσπαθείτε να ρίξετε και άλλο φόβο και υπάρχει μια μέγγενη φανατισμού και μάχης στην οποία εσείς ρίχνετε λάδι στη φωτιά και γουστάρετε πάρα πολύ. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Έχω πολύ συγκεκριμένη άποψη για τις ιδέες, τον Θεό, την ελευθερία, τον κορονοϊό και την επιστήμη και την εκφράζω δυνατά. Αλλά να μπω σε αυτή την χυδαία διαδικασία που βάζετε τους ανθρώπους της Τέχνης να παίξουν ριάλιτι, ενώ δεν πληρώνονται από ριάλιτι, δεν θα μπω», απάντησε ο ηθοποιός και το μοναδικό μας σχόλιο είναι “αυτό. Αυτό ακριβώς”.