*Ναι, αλλά αυτός γιατί φορούσε μάσκα;

Δεν τα έχουμε δει όλα ακόμα, για την ακρίβεια, δεν έχουμε δει τίποτα. Στην πάντα όμορφη κα ζεστή Κύπρο, είχαμε μία από τις καλύτερες αντί-κόβιντ στιγμές της χρονιάς, καθώς ένας Μπάτμαν βγαλμένoς από τα όνειρα του Άλαν Μουρ βγήκε στους δρόμους μέρα μεσημέρι για να διαμαρτυρηθεί με αφορμή την επιβολή νέων μέτρων στα Δημοτικά σχολεία.

Φυσικά, είχε μαζί του ένα κάρο Ρόμπιν αφού πλήθος γονέων, όπως μας πληροφορεί το sigmalive.gr, βρέθηκε στο πλάι του για να πολεμήσουν όλοι μαζί την εγκληματικότητα τα νέα μέτρα. Όλα αυτά, γιατί μερικά παιδιά έμειναν εκτός σχολικών αιθουσών.

Ο Μπάτμαν από την Πάφο και όχι από το Γκόθαμ Σίτι, όχι μόνο παρευρέθηκε στη διαμαρτυρία, αλλά ήταν και από τους διοργανωτές και όπως μαθαίνουμε, η ιδέα ήταν των μόνιμων Βρετανών κατοίκων της Πάφου. Μάλιστα, είχαμε και μια εκπληκτική και καθόλου κιτς αφίσα που καλούσε τους γονείς να φέρουν μαζί και τα παιδιά τους.

Με το μήνυμα «ο Batman απευθείας από την Gotham City στην Πάφο για να πολεμήσει μαζί μας την τυραννία, τα άδικα μέτρα, την σκλαβιά των πάσων και των barcodes», είχαμε μία ακόμα σουρεάλ στιγμή που θα μας μείνει αξέχαστη.