Δεν είναι ψέμα. Ένα GIF μπορεί να πει πολλά περισσότερα από τις λέξεις τις ίδιες. Στο μεταξύ, όλοι μας, έχουμε μια άτυπη λίστα με αγαπημένα GIF, για κάθε διάθεση της ημέρας, μα κυρίως, για όλες εκείνες τις φορές που βαριόμαστε να συνεχίσουμε μια συζήτηση, οπότε απλώς στέλνουμε ένα GIF, αφενός για το σβήσιμο, αφετέρου για να κάνουμε σαφές ότι δεν έχει άλλες απαντήσεις για σήμερα.

Στο θέμα μας, όμως. Η πλατφόρμα GIPHY, όπως κάθε χρόνο, δημοσίευσε τη λίστα με τα πιο δημοφιλή GIFs του 2021. Θα τα βρεις παρακάτω και αυτό το σκρολάρισμα θα είναι κάτι σαν συναισθηματικό roller coaster. 

Κάπου εδώ να αναφέρουμε πως το πιο δημοφιλές GIF απ’όλα είναι εκείνο της αμερικανικής version του “The Office”, με τον Στάνλεϊ και την κλασική, αγαπημένη στοϊκή έκφρασή του, πολυ λίγο πολύ μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά μας απέναντι στη ζωή/την καθημερινότητα/τη δουλειά/την ανθρώπινη ύπαρξη/την πανδημία/τα μέτρα/τα κρούσματα και τα λοιπά και τα λοιπά. 

Κάπου εδώ να αναφέρουμε πως το “The Office” έχει δώσει αρκετό “φαγητό” σε δημιουργούς GIFs και όχι άδικα. Πάντως, το συγκεκριμένο GIF με τον Στάνλεϊ, σύμφωνα με το GIPHΥ, έχει 636 εκατομμύρια views.

Τα υπόλοιπα πιο δημοφιλή GIFs του 2021 εδώ:

2.

via GIPHY

3.

via GIPHY

4.

via GIPHY

5.

via GIPHY

6.

via GIPHY

7.

via GIPHY

8.

via GIPHY

9.

via GIPHY

10.

via GIPHY