Από χθες, 30 Νοεμβρίου, κυκλοφορεί ελεύθερο στο αχανές σύμπαν του διαδικτύου ένα ακόμα το teaser του Netflix για τον δεύτερο κύκλο του The Witcher, το οποίο έχει ήδη προκαλέσει πολλές συζητήσεις ανάμεσα στους θαυμαστές του. Σε αυτό είδαμε ότι δίνεται ιδιαίτερο βάρος στη σχέση μεταξύ της Γένεφερ και του Γκέραλντ και σύντομα, στις 17 Δεκεμβρίου που θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα, θα τα μάθουμε όλα.

Το The Witcher, από τον πρώτο του κύκλο έφερε τα πάνω κάτω στο Netflix και ο δεύτερος ενδέχεται να κάνει πραγματικό χαμό καθώς βλέπουμε τον πρωταγωνιστή να προπονεί έναν άλλο χαρακτήρα ως Witcher. Εντάξει, δεν ξέρουμε αν σημειώσει την ίδια επιτυχία με το Squid Gameαλλά η αλήθεια είναι ότι η υπομονή μας έχει εξαντληθεί και έχουμε βαρεθεί να ακούμε το γνωστό «λίγες μέρες έμειναν» λες και είμαστε στον στρατό.

Μαζί με το teaser, όμως, είχαμε και μία ακόμα έκπληξη καθώς ο Χένρι Καβίλ επέλεξε να αναστατώσει το Instagram με μία σέλφι του. Όχι ως Χένρι, αλλά ως Γκέραλντ. Όπως καταλαβαίνετε, η φωτογραφία έγινε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα viral. Μην ξεχνάτε, άλλωστε, ότι υποδύεται τον Γητευτή.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)