Τις τελευταίες ώρες ένα από τα πιο σκληρά βίντεο που έχουμε κληθεί να παρακολουθήσουμε κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Σε αυτό, ένας πατέρας στην Τουρκία ξυλοκοπεί βάναυσα το τριών μηνών παιδί του. Γιατί; Επειδή έκλαιγε. Το βίντεο είναι αποτροπιαστικό και καταφέρνει να φέρει στον θεατή την απόλυτη οργή, παρόλο που έχει γίνει η απαραίτητη επεξεργασία. Από εδώ και έπειτα, λέμε τη λέξη πατέρας να τη βάλουμε σε εισαγωγικά. Για λόγους που δεν χρειάζονται καν εξήγηση, δυστυχώς. 

Ο πατέρας του παιδιού ονομάζεται Yunus Goc και θα είχε καταφέρει να σκοτώσει το τριών μηνών βρέφος αν η μητέρα του δεν είχε μπει στο σπίτι και δεν είχε καταφέρει να το πάρει από τα χέρια του. Το μωρό μεταφέρθηκε με εγκεφαλική αιμορραγία στο νοσοκομείο και δινει μάχη για τη ζωή του.  Ο δράστης συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό. 

Η μητέρα του παιδιού, Semra Goc, δήλωσε συγκλονισμένη και ανίκανη ακόμα και να κοιμηθεί εδώ και μέρες. Με δάκρυα στα μάτια είπε πως θέλει ο σύζυγός της να λάβει τη μεγαλύτερη τιμωρία. “Να τιμωρηθεί σκληρά και να πάει στη φυλακή. Δεν πρέπει ποτέ να βγει από εκεί”, τόνισε. Από την πλευρά του, το αρμόδιο υπουργείο, με ανακοίνωσή του αναφέρει πως “ο πατέρας συνελήφθη και θα φροντίσουμε ώστε να λάβει τη μεγαλύτερη δυνατή τιμωρία”. 

Το περιστατικό καταγράφηκε από κινητο τηλέφωνο που η μητέρα του βρέφους είχε αφήσει στο δωμάτιο. 

Το βίντεο βρίσκεται παρακάτω. Προειδοποιούμε πως είναι εξαιρετικά σκληρό.